[KPOP] K-POP 2024討論區 (16)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
好有哲理!
唱到又點吖?
過氣
佢哋接受咗去閒著個校慶

乜都唔畀帶
已經冇人記得
仲要成堆中國rapper,又咩lollytalk攝時間
屌啲人嚟waterbomb係為咗睇韓星,同睇權f着泳衣嫁
包郵?
【熱帖】NMIXX在校慶上的音響事故其實是提前溝通過的表演

> 啊...這種東西也能造假?
> 成員們實力本來就很好 何必要搞這種東西呢
> 可是總學生會有必要把這種事情給說出來嗎?
> 學生會為什麼會說出來?因為油管上的評論都罵學校做事垃圾在那捧NMIXX 裝作沒眼色把實話說出來才會沒那麼委屈吧
> 不如給爻選首好歌
> 要瞞怎麼不瞞到最後 看來是學生會和公司沒有協商好
> 學生會花錢請歌手還被罵肯定會生氣啊ㅋㅋㅋ

今次俾illit 粉講中左
尷尬到唔敢睇
點解冇LE唔識串嘅
房狗最憎嘅團喺晒度
喺台上交戲,尤其個粉毛妺同Lily,左望右望
隻河馬仲po bubble尷尬到
【熱帖】之前NMIXX新韓大學校慶舞臺音響事故原來是所屬社提前安排的演出…被罵上了熱帖

+p2 音響事故之後成員的泡泡,引起“成員也是可能不知道的”vs“怎麼可能不知道啊真服了”兩種反應

而家唱得好都要俾人鬧
嗰啲坐喺度都咪嘴嘅就睇唔到
得罪學生會搞到人爆料
班飯吹奏下實力咪算 做咩去屌鳩人
想知本身嚟嗰個男團係咩
咁一開始就清唱啦
又要人地配合你扮音響問題 之後啲飯走去屌鳩人
同埋le唔識串已經日日俾人binc點樣睇唔到
想睇LSF班水牛清唱
啊 唔記得咗佢哋今年一場校慶都未有
Aespa出新專 IVE搞巡演 NJ比閔媽同房狗搞到成堆新聞,呢三團一樣幾場校慶 再加Gidle

所謂四代五常得一團係無校慶場仲要又無出碟又無巡演,啲earnot想用撞時間去兜都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞