咒術迴戰 (94) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
直哉認為女人應該跟住男人屁股走
男人講野女人收嗲
信奉森林法則弱肉強食
其實係主流網民心態黎架喎
連登仔冇理由唔明
都係狂罵
要抄hunter,應該要抄足全套
停刊幾年慢慢諗結局
連登仔心態啫,而且一般喺漫畫依類角色唔太會入到人氣角
靚仔
愈睇愈嬲,五條同乙骨比作者玩到爛晒
外形同能力其實幾潮
佢以為咁樣好爆好有深度
搞咩都好 最後宿狗都係會死係一飛黑閃手上
宿狗冇領域
日車出嚟開庭沒收佢術式再比把劍2.5+東堂瞬移
已經完咗十世
洗鬼plan bcdfg
直頭想話佢潛力大過2.5

我覺得5分鐘內會打到宿狗完全無還手之力
但出最後一擊果陣就夠鐘 乙骨收皮
虎杖+東堂又打過
硝子由細識到大 點都會想睇佢關心自己既

下集可能芥狗仲癲,宿: 硝子你太礙事了! 飛左去同硝子扑野

腥些咁撚大塊
日車自己都未用過把劍
佢地都唔知可唔可以過比人用
日車都係臨死先比虎杖就知
如果一早知根本就唔會保護日車又叫佢跟上咁on9
直接一早叫虎杖攞佢把劍打咪算
係野薔薇做得特別細粒姐
對於宿狗女人只係食物
用手上嘅玩具
中左第一下茈之後再將宿攤同茈對調
食中一下再調再食

實現無限茈
東堂除左同虎杖仲有邊個可以咁合拍 打機都知道呢類換位技能幾咁難用
一陣唔小心換錯自己俾茈打中就大獲除左虎杖有兄弟領域都唔知仲有邊個可以用
其實邊個都用得

舉個例真希
佢前面是但放樣有咒力既野
然後拎佢把妹刀一野劈落去
東堂就拍交換敵落去
乜都死啦

根本簡單
一是抄足hunter 一是抄足Clamp
呢度抄d 果度抄d
只識打打打, 又冇背景有purpose

又話玩咒術,但沒深度沒內涵,全部都前後沖突

明明試過十影勁過六眼+無下限 都仲要再咁打

由99 果度已經玩壞左

又吹到魔虛羅咁勁, 點解不由99 的鳳輪對魔虛羅
對應番迦樓羅對魔侯羅伽, 4個特級死得最莫名奇妙

天元本身就明抄Clamp夢見公主, 寧願佢百份百照抄Clamp, 不好左抄又抄

腦花同天元是兩姐妹,腦花為左天元可以終結不斷作為結界的核心,先開始咒術迴戰的故事,當佢明白就算殺星奬體都無補於事先想發動天元同化是想姐姐自由

腦花為解化姐姐想復活千年前的最強術師宿儺

至於宿儺,反正分裂的靈魂轉生所生的後代 又是抄Clamp

直接搬庫洛果段落去,宿儺千年前是因為無敵是最寂寞,所以分裂自己的靈魂,聯合軍先有機可乘
無6眼都係無得咁燒mp
佢唔係話呢招唔用得要呃左宿攤出招火大換位救人先可以用咩
點知佢地做乜咁 on9

就算係五條腰斬
搵東堂拍一拍手就可以即刻拎返去醫啦
由得佢死都 cls
無關係人士入唔到開庭異空間
根本禁左宿狗 術式,
試下把劍轉唔轉到手,轉唔到就可以叫日車走佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞