咒術迴戰 (94) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
55555個靈魂已經唔係度 去左機場
話說我當初好驚訝連直哉條廢柴都上榜,今年投票twitter上面有條友集合咗3000幾票投直哉,呢條友先係反社會人格
虎仔係腦花個仔,會唔會有埋腦花術式?如果有,係咪又可以揸多次高達
用降靈術應該可以召返,當初降靈術都可以召到伏黑甚爾身體情報同靈魂情報,只係個婆無選擇召埋靈魂情報
連一刻都沒有為乙骨憂太的死亡哀悼,立刻出現在
戰場的是乙骨悟 參戰
頭兩個有咩咁吸引會多票過55555
虎:我就係五條悟
黑閃俾人吹到咁大
你黑閃打中咁多咪又係生勾勾
根本都冇一次係用黑閃KO

真人 花御俾黑閃打中都冇乜嘢咁
仲要多唔止一倍
是撚但啦 話拎咗個腦出嚟浸緊福爾馬林無啦啦有多啦A夢時間布醫返好吹得佢漲咩
俾人估到一定唔用
之後變甲條悟
芥見真係好犀利, 依個令老師再上場嘅方法我相信上話真係無咩人估到係咁發展, 但又真係好似講得通, 仲要特登畫埋單眼撚讀者以為佢犧牲左一隻六眼復活. 同埋之前無諗過原來乙骨傷得咁重, 同老師一樣被斬斷腰就快死

但睇完真係有啲唔開心,老師原來真係死左, 見到老師個頭有縫合線就好sad, 依家只係一個肉體俾乙骨上左身操縱住, 當然唔排除老師靈魂最後會出番嚟, 但都改變唔到佢真係俾宿殺左依個事實
乜野丫
關左領域 見到魔爸未死 再用開殺=過左好耐?
我應該同期有講乙骨做例子講不嬲都唔耐
雖然都loop左幾次呢個話題 好似而家咁

個時間差意思就係佢漫畫唔係連貫
宿唔係係關御廚子後即刻用開
伏黑唔係打完章魚即刻用脫兔
佢刻意中間夾左幾多劇情同畫面
形成好似串番埋係連貫
但故事上有時間的分別
cap圖留番比你去驗證我有冇記錯啦
真係唔好咁口響 第時真係復活
咁歐尼醬都算受歡迎同討好嘅,勁過宿狗好正常
上話大家仲估個老師係幻覺,模仿外表術式,咒靈化,東堂轉移條屍定真係復活,點知芥見否定哂大家都覺得離譜嘅可能性,用最噁心同荒誕方式‘復活’老師,老師死後集集都有梗,仲多人睇過以前,某程度都係個鬼材,我追落去嘅動力除咗梗仲有你估唔到嘅劇情發展
okok 時間差 唔係時間有差距
你鐘意啦
唔知會唔會寫豬野由機場召番佢入佢自己肉體
成套漫畫,人物,設定各方面都好無說服力

好少睇一套漫畫,越睇越想屌鳩個作者,開左個頭又想睇佢點鳩落去
情報五條悟,知道宿狗嘅乙骨版五條算唔算真正嘅天花版
果陣同另一個巴打討論個畫面係咪連貫冇時間差
而家同你討論果個短時間間距算唔算時間差

真係層出不窮 都係唔糾結啦
成為你(物理) 原來係伏筆
大體老師
高專學生們:

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞