咒術迴戰 (94) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
死撚到幾多重要人物
將宿狗打到變卡紙再苞就贏哦
到時又唔知個用乙骨條屍,再又由唔知邊個用返阿邊個條屍
如此類推
好期待依啲超展開
尤其作者係芥狗
由235話死左之後每一回都有五條,今日正式出現
其實虎杖仲有啲乜撚野用
首先由第一季開始主角威能食手指體質
宿狗間接性有時又救佢
至從宿狗上咗伏黑身
虎仔即場廢撚咗武功
屌你老尾食咁多手指都係為咗幫宿狗Buff
又唔會作佢因為食咗好多手指會增強功力
只係不斷出黑閃
究竟虎仔仲有啲乜撚野用
依家仲要俾埋乙骨搶埋個主角光環
情況就真係有啲似Gundam seed D

乙骨又好奇怪咁Buff撚到識控埋五仔屍
虎仔都仲係出緊黑閃
睇吓芥見係咪想抄拿美星仲有5分鐘爆炸
5分鐘分開玩幾集
真係估唔撚到啲劇情
不過有樣好都證實五條真係死鳩咗
唔會吧
澀谷之後亂9咁嚟+殺校長+假油控制高層
乙骨唔會啦
虎杖本身應該要做最終Boss俾乙骨收皮仲好
依家虎杖真係廢撚到癲
我覺得會重現借屍還魂呢招
好似涉谷篇個呀婆召咗伏黑上嚟
咁到時五條憂太死左又可以換返正身
轉撚到hang機
5條額頭加條疤 真係笑撚死 咁既古仔都比佢諗到
無限車輪戰磨到宿狗爆膀胱死
點解虎仗當年死左咁耐 宿狗都可以幫佢反轉
但點解五條就唔得
一開始第一次見到火山頭明明可以秒殺佢,貪玩係到教學

最後搞到火山頭餵到廚房佬出黎斬鳩自己
咁講法七海同直毘人都係比佢累死
屌 條傻鳩自我放棄
老屍死9埋 啲同學比人打到仆街
本身都唔喜伏,果下更加唔喜
依家咁樣更加唔喜
其實我覺得呢個結局可能係佢想要既結局,係宿儺出現之前,5條一直都以為自己最勁(事實真係冇人打得贏佢除左甚爾),所以某程度都解釋點解佢做咩都fail,因為佢覺得事情點壞都好,佢咁勁實搞得掂,去到打宿儺第一次打咁勁既人佢都覺得自己贏硬,點知宿儺一招空間斬收佢皮,大巴大巴打落去佢塊面度,佢自己係個刻都意識到佢一世就係等宿儺出現,由唯我獨尊變天外有天 人外有人,個刻仲係度享受緊同宿儺既戰鬥,其他野都其實唔重要,所以先人格破裂,含到宿儺雪雪聲死左。
乙骨點用佢條屍都真係冇所謂了
唉 算啦
個結局不如就真係宿9經過漫長嘅戰鬥
再次重現千年前
一個人打贏成個咒術界算
一早殺左虎仗就冇事
依家虎仗仲要冇作為, 然後死左一堆人
藤原=貴族大姓
用嚟暗示乙骨家世唔差 that's it
殺咗惠狗都冇事啦
乙骨版五條應該勁過原版老師,乙骨咒力多幾倍仲有六眼減消耗
五條搭左飛機走

呢20幾30集話你知原來五條係咁黑人憎,成個高專都想佢死 連條屍都俾人攞黎舞
Eva暴走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞