咒術迴戰 (94) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
其實係
宿係弱勢果陣突然變身攞個法器出黎世界斬
都叫正常啲
依家打鹿sir先變身
大佬 打鹿sir洗鬼變身咩

不過我地芥哥唔行正常路嘅
你地係咪唔記得左個陣佢地都唔肯定三審成唔成立同埋有咩效果
你地上帝視覺加事後孔明梗係知有把大劍可以比人斬啦
乙骨一黎就開到領域,9估下一話五條骨上風,但一定打唔死宿狗,最後收宿狗頭一定係虎杖
餵緊佢食糖,食飽就可以用反轉術式
又致敬伊藤潤二
乜鳩呀係唔知拎走啲乜
但係一定有把劍喎
就算唔係100%判得死佢都可以玩圍毆呀嘛
既然最後都係虎仔收頭,點解要拖咁耐
大IP拖多幾期賺多d,而且可能講就今年完,會不會連載到下年仲未知
芥見都幾勁
唔夠一年可以令套嘢咁大回響
其實係
不過前傳冇講佢得5min copy時間
依個setting係後加嘅
咁涉谷前 同 純愛戰神劇場版 係好睇嘅
甚至涉谷都好睇
係死滅開始鳩化
鹿sir再好笑啲
一出場 變身 切粒
同埋果期個尾頁係最好笑嘅階段
沒有一刻為xxxx
下一個出場嘅係
日本仔真心垃撚圾俾錢芥狗繼續撚鳩自己
體質唔得點解唔用無為轉變?
夏油吞左真人
里香吞左夏油
或者佢覺得自己死左好好笑,所以死左
宿狗:faker實力用白金ac

乙骨:大師實力用宗師ac

宿狗連打左幾場可能攰少少,但都應該冇可能輸
劇情暴走,然後諗一大堆解釋同設定去補飛,跟住不停輪迴
咁動畫同漫畫係應該唔同嘅
好嘅動畫係可以昇華漫畫
eg 巨人 鬼滅
死滅迴游已經夠離譜,成日加減遊戲規則,又用超大量補充去解釋,芥狗根本係畫到邊就諗到邊,佢肯定連下一頁講乜都未諗好

要幫芥見合理化佢啲錯撚晒嘅分鏡
員工對眼應該墮到落下巴
想學greed island但眼高手低差幾皮
要硬格用bug黎完
套嘢爛曬根本就唔係一個、兩個位嘅問題,節奏分鏡打鬥設定全方位垃圾,連畫風都粗糙到.....
而家唯一賣點就係多人討論,有memes。情況就好似下面John Lennon老婆條片咁,大部分人都只係過嚟睇下你做乜鳩
https://m.youtube.com/watch?v=HdZ9weP5i68
極之番拎咗無為轉變後只可以用一次,假油已經用咗果一次
想問個問題術式係跟腦定肉體?

腦魔係移植完可以用肉體本身嘅術式同埋原本自身嘅術式

咁理論上乙骨可以繼續用到模仿術式同里香

要再問埋,咒力係儲存喺肉體定點?

咁又要問,2.5之前話過要理解反轉術式先可以有自動無下限,咁換咗個腦,唔係叫識反轉術式就可以用到?

咁領域展開又係跟肉體?咁點解2.5死前習得唔洗閉環嘅領域,點解乙骨又用到?

好多都反設定喎,又矛盾
真人咪用左黎搞死滅迴遊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞