咒術迴戰 (94) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
我都係睇埋今集之後真係覺得五條老師死得好撚慘 死咗都要比作者不斷撚鳩佢
9up之後乙骨同里香上機, 老屍正識回歸
今話中間五條同乙骨佢地三個一路行一路傾計嗰幕,就係五條去殺咒術界高層?
咪答咗
當時班友唔確定高羽個能力可以勁到點
仲有腦魔死後要應付咒靈操術暴走
在場邊個應付到?
剩係識笑笑笑又唔睇人寫乜

全部衝出去再接而家呢一幕
點諗都正常過車輪戰
而家簡直係2次傷害,要2.5柒多次
比人拎嚟玩

講幾句咩人性,得腦屍一個做怪物就合理化
唔好再hea啲
結果都係老屍一個做緊怪物
里香應該沒咗,因為乙骨5分鐘後就失去里香,乙骨可能一開始抱住必死決心去換身體
而家都仲喺熱門,勁撚到
芥見,我的超人
而家咁樣用佢條屍就真係變咗怪物勒
睇到痴撚左線
其實而加最危險角色係乙骨,基本上係必死,作者中間放咗佢對老屍獨白,但沒人擔心
佢一定記得,其實睇得出佢好多嘢都記得,只係佢冇諗住用正常方法去解
機票會claim番高專
啱啱已經上咗新幹線去緊北海道玩
親生仔之一點會死,一係束縛一係愛的奇蹟救返佢
今集其實同236個反轉有得揮
是五條贏了vs那雙‘’眼‘’無容置疑
能狗之最
換得腦,基本上已經確定五條老師已死。
雖然五條老師係出返嚟,
但係就摧毀晒五條粉最後希望。
芥狗真識玩
七海係作者最鍾意角色之一,如果乙骨好似我咁諗死咗,會吸好多粉絲,沒咗里香,都冇生存意義
好撚柒
過幾集就同老屍一集搭飛機含宿狗撚
而家漫畫係咪連追開嘅咒術博士都解釋唔到發生咩事
有得換腦係咪可以所有人排隊打多次
縮9個樣好似發緊脾氣
縮9:你玩鳩我呀?有乜理由可以打完又打打完又打打完又打打完又打
之前睇到死滅迴遊悶到棄左,而家見最新一話拿返2.5鞭屍幾正如果追返係咪好on9
其實我幾鍾意乙骨死到臨頭在所不惜都要轉移自己到2.5身體就算捨棄自己用埋旁門左道都要對冧宿儺
五條死咗嘅話
係咪即係下一個六眼傳人已經出咗世?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞