咒術迴戰 (94) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
垃圾貓:嘈咗半年多啲要五條復活 好啦而家復活咗又唔滿意
死滅迴游如果擺上動畫,應該每集都有一半係要旁白嚟補充發生咩事,除非觀眾係有咒術degree,如果唔係應該睇唔明
我寧願佢化為咒靈同宿狗一戰
宿狗:屌你嚟鳩我 玩到咁撚大? 洗唔撚洗呀屌你老母
死滅咁複雜啲鬼佬睇唔睇得明都成問題
宿9會唔會用次元斬斬撚死芥見條打靶女
認真想睇五條 夏油 甚爾作為咒靈一齊打宿儺
肯定會似歷代火影穢土轉生咁正
想問下係咪有新束縛 點解可以單手結印出領域
所以話
開波前已經討論到咁嘅程度,點解可以冇諗過同日車劍相關嘅合作??

乙骨領域限制+咒言嘅控制,東堂嘅換位,加埋心心眼條友控制,甚至加埋隱形大手條友控制,再將把劍俾身體質素最好嘅真希(咪撚用把垃圾妹刀啦有撚用咩),咁都插唔到宿一下?
連我地都諗撚到嘅嘢,點解班人可以討論咁耐都冇諗過?開會傾咗啲乜撚嘢?

根本就係芥見唔想咁易搞掂,有咁長拖咁長,但又做唔撚到合理嘔心到仆街
雖然鬼滅都係咁,幫無慘諗埋都唔知佢點輸,但起碼人地好明顯就係為完美結局而寫死boss。屌你芥見用咁多時間篇幅去刻畫一個個角色,一個二個on99咁就收哂皮
其實咁樣好睇嫁 三大高手打一個
睇到呢到都唔知班高層有幾黑暗
收皮得黎仲要一兩話內死晒
其實乙骨一早應該copy埋赤血操術,咁就唔使驚俾人腰斬完痴唔返
所以2.5大順風比人世界斬完
仲奶人春袋真係柒到上心口
成套野佢d on9行為都係建立係佢夠勁
佢可以解決到後續d蘇州屎
大家先比面佢 由佢玩
完全無自覺當自己解決唔到係幾大件事
可以話同細路無分別
只係佢係一個好打得嘅細路
遇到大家唔想做嘅野都要聽佢講
芥狗:有啲咁嘅事?

有台灣人真係畫過 好正
https://www.facebook.com/groups/3530152773721080/posts/7125004460902542
不過芥見條撚樣存心同粉絲作對 只會諗點樣夾硬buff宿儺
呢張圖虎杖好正
畀宿狗當condom咁兜嘢fing 開
堂堂主角畀人當係玩爛嘅玩具咁

大蛇丸用白絕穢土轉生
我睇咗一半搞唔掂要棄,成套野係要大量旁白去解釋,即係代表作者寫得差
如果直接2.5打宿儺個度開始會唔會miss 左咩劇情
而家硝子又可以治療番乙骨身體
到五條憂太比人腰斬又可以換番落去
到時又彈段回憶出黎 高專眾人一早商量左換左都打唔處咁下一步點 無限loop
我未睇到,但應該無分別,芥狗下一集寫釘崎翻生然後一野秒撚咗宿儺都得

作者喜歡啦,是9 但
以前火影忍界大戰打穢土轉生
就覺得穢土轉生個setting太on9,無代價咩人都復活到
亂9咁黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞