咒術迴戰 (94) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
d人推斷復活既關鍵係伏黑術式
佢招野既傳說背景係咩集齊乜乜可以復活

作者撚狗性格,我唔信打完就完
又成日抄人,肯定抄jojo石之海,死清光最後救世,最終能力通常同時間有關
講真,如果今集情節早D出而唔係一大堆車輪戰,又abcd plan之後先出
根本之前到依家都唔會多人屌
佢個理由係驚虎仔同宿狗心靈相通
已經俾全世界屌唔合理 又俾佢同大家傾同訓練
根本一開始就唔應該車輪戰咁耐, 佢又要拖長黎畫 (先唔理佢想定俾編輯要求拖長)

然後一大堆唔合理ge野出現
其實今次佢換腦打個idea幾好, timing錯晒咁解

我仲趁有些少時間,沖咗個涼,換咗套衫
東堂 一次換日車同虎仗入去
個時宿仲未有把撚樣野,求其去十影同斬擊都玩撚完啦
唔算長啦
要放咁多旁白解說 同 作戰會議
鳩鳩地幾好笑呀
同彼岸島啲人追黎睇邪鬼一樣
你Up乜春
醉撚咗定點
我意思係唔洗等把劍
一開始里梅未送把野入去個時,叫東堂換日車同虎仗入去開3審
咪可以封左十影/斬擊其中一樣,或者封埋咒力
咁5條單手都打死佢啦
最強版乙骨可以同時有幾倍咒力,六眼無下限,腦魔奪舍多重術式,仲可以繼承埋奪舍前嘅模仿,想問宿狗點打
睇咁多位啲cm睇到好開心 屌
死滅啲rules 又加又減,所有野都係芥狗講撚晒,佢鐘意嘅全部人冚家鏟都得
到時候五分鐘一過腦魔頂號乙骨,然後如願以償獲得里香和無下限術式,最終boss又變成老師,對應腦魔臨死前話我已經有繼承者了
缺乏既位就係所謂改革咒術界
所謂重視學生
所謂對咒術既理解
全部都冇晒
淨返所謂(前)最強呢個人設
一下子撳扁咗成個角色

而造成呢個局面既主要反派
卻係以毫無說服力既形式
去打出一個咁既結局

五條既人設破裂
既敗在自身
同時敗在對手
就好似如果楊過最後死於浸親
冇話唔得,始終得返單手
但 ON9 囉屌
根本成套野喺東堂出返黎後logic就唔啱 天手力依d咁屈機嘅技能 唔ban嘅真係是但搵個連登仔上去plan都屌打廚房佬
咁又唔好拉埋55555,我係講緊55555死咗之後其他人嘅表現好有問題

至於55555要同宿隻抽我覺得問題唔大,設定上佢一個人嘅時候最勁,佢想隻抽兼覺得會贏嘅咪隻抽囉。未打過點知輸贏啫,會贏同最強都係佢自稱咋嘛,最後輸嘅都係弱者。至於鹿紫雲井就差唔多,覺得自己好勁就衝埋去死埋,問題都係佢自己度。

其他人唔會好似55555/鹿蛇咁覺得自己會贏/好勁架嘛。特別係咁多次回憶都show咗佢地有好多考量如果55555輸咗要點做。咁有乜理由唔將重點擺喺日車劍上面?咁多嘅考量咁耐嘅討論,結論就係咩限制/控制能力都完全唔發揮,由得日車自己揸住把劍同宿打???咁其他人做緊乜春???

其中我最唔中意嘅地方係,日車可以將把劍俾第二個人用,而佢地係冇任何計劃。心心眼大手東堂真希,唔洗講都識點做啦。特別係真希,dllm揸住把妹刀睇住日車死,然後憑身體能力插中宿心臟。咁點?幾多話之前插中心臟到而家?宿乜撚嘢事都冇呀妹刀 術式用得領域開得呀妹刀 必殺劍咪就係世一咒具囉,妹乜撚嘢刀呀
日車嗰個真係on9 把劍唔好話俾真希 俾最強一級黎個反擊都秒廚房佬啦 仲唔計可以東堂換位初見殺 偏偏要搵個剩係識打拳嘅路人同佢夾
最後全世界都變橙汁
傻閪話埋自己on9
樓上咁多討論講佢哋點樣合作可以輕鬆ko宿狗
如果真係咁演,根本唔好睇
依家幾好呀,車輪戰好好睇呀如果唔係日下部邊有機會出場
比我重新嚟一次,我都揀睇車輪戰

六眼嘅持有者一死就會有另一個六眼bb誕生
百年一遇係指同時有六眼同無下限術式嘅人
而家新一位六眼bb可能出到一半俾乙骨搞到卡住係老母嗰度

俾佢地畫一定冇咁精彩
全部套路 悶撚到
依家就係想睇佢可以去到幾癲
推得快到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞