咒術迴戰 (94) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
本身個庭講到好撚柒勁咁
原來沒收術式之後處刑人之劍都係要自己行埋去插

唔好話有番d料到既術師,普通人直接拎架生同你個律師打都未必俾你插得死
交換靈魂係憂憂架
下集一開始宿狗就腰斬左去機場
寫曬三種可能啫係嗰三種都唔會發生
差唔多
其實我懷疑迴戰既意思就係咁,應該打到10年後都仲打緊。
幽幽又可以交換靈魂,律師,搞笑佬,釘崎未死,又唔知點換來換去出番黎。
連前幾集黑鬼都搬出黎,一陣搬埋虎仗呀爺,校長,之後校長又有一大堆咒骸。
仲有之前D美軍,又可以吹話好多美軍死左,係有1個覺醒左,The Rock 咁既樣又同宿打幾集。
同埋而家里香會變成點?
里香請到對骨有痴迷既愛,佢變左55555個樣
會唔會暴走跟住變另一個boss
假油食左真人
里香食左假油

如果上下寫到乙骨可以同五条互換我就信係神作啦

當年個 iPhone 20
睇怕虎杖先有主角,佢會收頭
乙條悟應該會五分鐘內做出關鍵性嘅損傷,然後交比東堂同虎杖收尾
因為大家都知老師最大缺點就係個腦
換咗乙骨個腦
勝算即刻大增
緊急關頭2.5應該會接手 因為假油捏頸個度有伏線

之後完咗應該會俾返乙骨 2.5 真係死埋因為要追上真油

可能最尾乙骨都死埋 再俾虎仗接力
虎仗用到廚子既伏線應該係最尾虎仗開到領域壓制宿個領域
有冇人知日本嗰邊反應點?
啪左 所以先用到廚房佬術式
無量空處又咪爆,又loop過
所以final boss係腦定廚房? 依家係咪結局篇?
冇咁快知,主流日本人就算睇咗leak都唔夠膽喺twitter分享,因為會俾本國人屌,仲可能有法律風險。
佢哋正式係星期日晚11點香港時間就可以睇網上版。
而家twitter 仲沉醉喺手遊同260
其實由五條五被腰斬去到而家俾人上身,漫畫時間係過咗幾耐…?
😆最大bug 你老母 你有反轉術式 縫埋個腦既皮膚做乜撚呀
260有咩好沉醉?
Twitter上面有人話今次呢單嘢對應之前兩個疑問:

一係同夏油決裂嗰陣,夏油問:因為你係五條悟所以最強,定係因為最強所以係五條悟

二係假油封印五條嗰陣同五條講過:乙骨永遠冇可能變成你。

而家乙骨拎咗五條個身體,就係睇究竟五條本身堅係最強(乙骨輸俾宿狗),定係乙骨可以取代五條(乙骨打贏宿狗)。

雖然實有人話芥見冇咁醒,但風又幾buy呢個講法
On9作者係投射自己做宿狗嫁
幾粒鐘掛
大家覺得五條回歸緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞