咒術迴戰 (94) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
一雞三味
你當555 係悟空
對最強緊係要隻抽
之後抽唔贏先玩圍毆
不過555 無諗過一野比宿秒左
最怕咁都唔夠打 再作time travel黎迴戰
咩剩係笑笑笑
唔確認高羽能力咁又可以send 乙骨過去佢係最易發現嗰個
佢哋個個都知搞笑佬術式就係咁屈機 係佢本人唔知
連乙骨自己都認左係佢自私想親手殺腦魔
你呢啲正宗芥見講一兩句就信到十足十 個腦唔撚諗過
只要出問題,束縛都能搞定
唔知點解覺得好撚滑稽
咁廚房佬用開放式廚房就冇得玩啦
點打到尾
個比例好奇怪
硝子應該駁返乙骨個身體
呢場大戰之後換返個腦過去,乙骨應該可以還原
依家係限定使用五條機體
睇芥見中意
望住宿狗奪舍完伏黑但咒力量跟佢自己
乙骨只係前傳主角,對住真主角宿狗芥見就一定有限制搞鳩唔比乙骨
佢唔好咁多回憶兜、開會討論戰術都無咁柒
特別當讀者知有憂憂 同東堂 瞬移 就更唔合理

直接佢乜都無傾 諗住贏硬
carry對 carry
最強對最強就算啦

而家又有閃現 咁就有好多野可以做到
仲要事後知道有埋控技、大技(必殺)
但唔打Support
讀者一定接受唔到

開戰前識搵support上buff開大炮
但唔識瞬移出技 屌佢咩
條友擺明畫住嚟諗嘅

憂憂既然都近距離戰場搬屍
咁唔玩hit and run
玩控and run 一次都可以幫手控場又夠安全啦

當然!上面都有人提咁畫戰鬥就悶
係架!正常唔會畫到個戰鬥咁冗長呀麻

但而家佢又係咁冗長仲要不斷回憶+戰術
佢啲戰術仲要唔撚合理嘅
分析得好好
但係呢套係搞笑漫畫黎
作者有心撚狗
觀眾要乜,佢就係唔比
你以為老師關心學生?
sor,並沒有太關心
五條個腦而家係咪硝子養住先?定已經死咗掉鳩咗?
假油真係就咁死撚左第2個開放式領域睇都無得睇
所以到底邊個繼承假油意志?
定佢俾哂啲權限宿儺就當係
果個唔係大型咒術既控制權咩
六眼已經證實冇咩用
芥狗下週休刊係咪老母接唔切客?
傳說中既五條大咒靈
王道漫展開就會係虎仔覺醒領域或者等東堂犧牲完就開領域
想睇吓五條骨打開個頭,會唔會有個嘴喺個腦度
我想問下係咪仲有一隻手指喺乙骨度?
唔係太記得啲劇情
可能個缺漏就係來自割裂感太強,第一部嘅五條同而家個五條好似兩個角色咁,雖然我成日都話咒術要分開嚟睇,涉谷前係一部,涉谷後當佢另一部作品,但係由第一部入坑好難接受而家啲劇情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞