咒術迴戰 (94) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
最嬲真係斬半埋乙骨,
最勁果兩個就分屍,其他垃圾個個全身而退
(格仔餅唔想提,天才日車斷隻手證明自己都算有料)
根本成套野佢先係主角,宿儺大冒險
開戰前咁大段時間卡plan a, b, c, 無限後備方案
其實已經跨張到咁,會唔會核爆完之後,宿儺安然無恙地企喺爆炸中心點

原來喺爆炸瞬間,儺寶用世界斬,將核爆影響與威力“吞噬”佐

世界斬,連核爆都斬得開
而家睇返出發時拍佢膊頭果幕好似送老師去死咁
寫死成套漫畫最有魅力嗰兩個
留名睇宿狗遲早拎裏梅嚟做擋箭牌擋招
五条本身都打唔贏
搞咁撚多野換個人上身又咪死多次
不如一開始一齊上咪搞咁多野啦
屌原來已經一年原來KDB巴打都走咗差多成年
睇咗成年其實都唔知宿狗為乜咁堅持要殺高專班人,初初就話同五條惺惺相惜想打返場,之後鹿sir+日車出嚟其實都知不費吹灰之力就可以殺佢哋,到假油死咗無啦啦安個「要擊潰虎仔」嘅志願,搓隻大咒靈出嚟玩,咁就搞咗咁多集。宿狗作為一個反派人設都幾空洞
其實好多情況都係「其實xxx出黎就唔駛咁」
老師你的術式好礙事呀
學芥見改設定!?

果陣嘈緊唔跟設定 咁快溶斷後就出得術式
你條博士撐芥見死拗其實過左好耐 有時間差

而家問返人點解咁諗 會唔會無恥左d
有冇人覺得宿儺先係主角
一班反派對付主角
但主角不死劇本,一直開外掛落去
明明打贏反派,但轉頭反派又翻生
宿儺幾時打完 快手完左佢啦
佢又唔係一般咒靈要食人,個起源又唔係憎人類,都唔知做咩野要打,咪求其加個設定比佢
套漫畫最好睇嘅兩角色合體係咩玩法
接受唔到 5條真死
而家睇返之前可以就咁死嘅角色
係芥犬對佢哋嘅最後的溫柔
而家叫乙條悟

最有人氣個10個有邊個冇俾芥狗老屍糟蹋過
條撚樣真係反社會人格
其實個個係度講宿
我突然諗起腦花臨死前講過 佢個意志會有人繼承落去
而今集又講乙骨唔介意成為怪物
係咪即係乙骨會成為終極Boss
脹相都屌打宿狗

呢個最強boss 真係一d 魅力都無
話咒術垃圾果啲
肯定本身無睇過真正既垃圾
解封後直接秒得宿添啦仲諗救惠條on9仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞