【蘇寧時代終結】國際米蘭球迷討論區77

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
美州 + 意甲 雙神射手
LM 人生就差歐聯未攞過
史上最強後備
下次入決賽可能佢都退咗役
唔轉隊根本無第二次機會
⚫️🔵 18 year old defender Álex Pérez completed medical this week as new Inter player.

Pérez joins Inter from Real Betis on loan with buy option, buy clause in excess of €500k plus add-ons and sell-on clause.
學左迪斯高
正選75%
後備120%
真扭蛋
trasfermarket連相都無
皇鏝都似可以勁多幾年
要抽靚線先得,每年目標8強,都係一個務實目標比高薪續約既細恩
發展太慢啦, 22歲呢個年紀正路已經至少要係意甲中遊企得穩, 黎緊唔知係咪都係借去森多
而家睇佢似十年前迪斯度嗰重feel, 好彩就係下遊打起再比羅馬拉素呢啲lv接收, 唔係就浮下沉下磨到退休
btw, 以前個longo去咗隔離b隊係意丙踢, 都幾唏噓
人去 Basel, Calafiori 又去 Basel.....
根據統計,馬天尼斯美洲杯入五粒除咗成為金靴,國際米蘭亦都成為了歐洲杯同美洲杯球員入波最多嘅球會。馬天尼斯5粒、阿奴、巴列拿、巴斯東尼、查漢同迪維積,加埋入咗十粒

第二係皇馬,入咗八粒,拜仁、多特蒙德六粒排第三,曼城同曼聯五粒排第四
太早贏冠軍D球員已經冇乜鬥心架啦
算啦 光頭佬擺明私怨
最好唔好選我哋啲人
唔夠OG多
條光頭同17年一樣無變過
又無form又要用契仔
係咪都一大堆藉口
同星座小王子有得揮
好似細恩同高層想再說服橡樹簽靴莫素但都係被ban
而家搵維羅納個卡巴爾
即係橡樹set咗quota比老將同工資帽
變左唔信細恩要既有經驗人 只要未來賣到錢既人
變相成績係其次 要既只係打出黎高價賣到既錢
到時成績唔得就屌細恩 最後又搞走人不停循環
講真,加到細恩6.5m年薪算重手,應該要跟下老細方針,拉比老母華拉尼,比著以前可能去左問佢地價免簽
話時話下季我哋擁有全歐洲最強防守數據兩個前鋒,伊朗仔同馬天尼斯
睇住盤數最實際

依刻既稅前薪資好似俾上季多左10M
仲要D2同LM未續約下..
又真係好難拎多近8M稅前年薪俾Hersomo(平佢係馬體年薪)

除非堅定將巴斯移入正中間.俾Hermoso打左中堅
如果唔係真係負擔唔到一個半主力收咁高人工
又又又或者賣得走迪飛後.先可以再傾Hermoso
巴西龍18m去沙地
咁睇黎係人工傾唔掂數
今晚12點半有熱身賽睇下
上年7m 比蘭洛華唔買
依家要用10m買維羅納件Cabal
🚨🚨 NEW: Juventus is in contact with Juan Cabal and Hellas Verona to overtake #Inter in the race to sign the defender. 🇨🇴👀 @DiMarzio
立即報左12M搶人 國米又要搵其他幼幼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞