【蘇寧時代終結】國際米蘭球迷討論區77

545 回覆
3 Like 2 Dislike
有media吹奏
🚨⚫️🔵 Inter are set to sign Tanner Tessmann from Venezia, agreement in place.

Gaetano Oristanio to join Venezia on permanent deal, Tessmann will join Inter in June 2025 staying at Venezia on loan for one more season.

🇺🇸 Tessmann has accepted the plan. Here we go, soon
聽聞高機會賣Carboni去馬賽籌期
呢個我見傳左一排
踢咩位置架
點吹都冇用,球員升咗值係表面嘅嘢,買得起嘅球會其實歐洲都係嗰幾間,睇吓巴利拿、鄧費、巴斯東尼、馬天尼斯,低過我哋級數嘅佢哋唔會去,高嘅又未必一定想買或者唔想用咁多錢買,全歐洲而家敢用天價買球員好少,通常好似史堅、巴皮咁等完約,能夠係吸引到我哋嘅球員又出得起錢嘅球會歐洲係得阿仙奴、車仔、皇馬、拜仁、巴黎、鏝、獌、利,基本上得八間,如果呢八間唔買,所有價錢都係假
https://www.transfermarkt.com/tanner-tessmann/profil/spieler/670096
防中 22歲仔
未睇球玉片唔知點
但入咁多中場係唔係預要賣人?
呢個會外借一季,下年先嚟,屆時米希應該差不多退
咁應該係預查漢退?
美國人

橡樹要係美國拉贊助
尋晚主要新聞都係圍繞Buongiorno
綜合多個傳媒,Buongiorno仲未同拿玻里達成協議,因球員要求合約有解約金。
國米近日向球員經理人提出等多幾日,因球隊正研究是否可能賣人,然後購買Buongiorno。
國米想要個左腳後衛,有機會賣DVJ去沙特阿拉伯。
仲傳話迪維積同沙特傾好咗條件
但早晨唔會平得去邊
迪馬話已經end game, 球員揀咗拿
其實d6就算放得成都仲要嘔至少20m cash, 等你賣得黎都8月啦
不過皮蛇值得respect, 去沙地都不忘我國, 快啲買埋j哥
如果賣到錢,佢呢單excellent deal
諗返起波叔
果時既波叔係想獅子開大口 個心仲想留係國米
國米就想推走佢 所以先人工同轉會費搞到好耐走到
Spinazzola 自由身去拿玻里
咁睇陣容上真係唔差 可以話滿足左干地既陣容要求
係睇下同德佬可以幾時反面
2季差唔多啦
佢咁唔輸得,2季都贏唔到嘢自然會叫老闆買人
跟住就嘈, 再焦土
有邊次唔係咁
經典,法國成個賽事只係入咗一球十二碼就入咗四強
J哥好似幾搶手
可能而家冇前鋒年代,垃圾都大把人回收
迪甘斯保守到打7後3前,無諗過變
依家麥總基沙文無態就變左0入球
Inter have agreed deal to sign 18 year old defender Álex Pérez from Real Betis on loan with buy option.

Buy clause in excess of €500k plus add-ons and sell-on clause. Medical next week.

簽多件幼齒
支持下蘇馬先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞