【蘇寧時代終結】國際米蘭球迷討論區77

412 回覆
2 Like 2 Dislike
To the Nerazzurri everywhere,

Today marks a new chapter in the partnership between Inter and Oaktree. As we assume ownership, we want to reiterate our commitment to the Club's prosperity and success.

Since 2021, we've been supportive partners of Inter, valuing its legacy, history and the unwavering spirit of its players and fans. Your passion and loyalty are the heartbeat of the Nerazzurri's enduring success.

We are proud our financing helped support the Club’s successes over the past three years and look forward to working closely with the current management team to build on the momentum of the historic second star. For this reason, we are focused on ensuring operational and financial stability to help deliver consistent success to the Club on and off the pitch.

Forza Inter sempre!

Oaktree
物以類聚
小眾球會冇咁多支持者
痴線佬自然都少d

好簡單理解啫, 佢地而家班兵大部份都係around 20m入, 即係略有潛力但擔唔到大旗
等於我地放走波叔, b23走去谷阿斯同法迪斯上位咁一定有落差, 呢個唔係教練簡單做啲咩可以彌補嘅差距
皮蛇有啲場面係核突㗎啦但叫幫你磨合到班新仔保到前4算係咁, 尾場睇到啲球員都幾like佢
況且個老闆根本都唔想炒佢, 無奈輸打比我地騎住拎2星, 歐霸又輸羅馬激嬲南看台班人焗換哄佢地
你要我換咪換方辛卡比你囉, 成績上風格上其實同皮冇分別, 真係純用黎塞住球迷把口
用方辛加換皮帥應該幣多於利
干地準備去拿
出年前列都幾好睇
唔知干地忍唔忍得過暑假
半季就同主席炒大獲
好似賣奧士文就買返lkk
又一個三姓家奴
有撚錢比佢換血咩
干地連建議用既替代球員都唔肯
用既都係大牌
同死要用名牌既港女無分別
簡單講
得閒屌兩下友誼波就得既
娶返去長期既就咪搞
而且唔識踢杯賽
佢係我地嗰陣成12m人工, 而家去拿都係6.5m
拿個陣又唔覺比我地嗰陣有競爭力, 講到尾冇人搵就死死氣是旦一隊都要教
Lm續約好似唔樂觀
橡樹高層昨日與恩沙基、馬洛達、奧西里奧會面,橡樹表達對教練和管理層的工作充滿信心,並讚揚其過去取得的成功。會面未談及轉會市場,下周橡樹將與細恩討論續約事宜。
LM要求好正常
國米俾唔出更正常
橡樹唔會願意加投資更正常
所以常規操作地賣走就無錯
同埋好快橡樹就會知道意甲球隊無主場係大伏黎
就算賣曬啲球員都唔會填到條數
何況任何野都推銷唔出
金牌sales黎到都要死
係,商業世界,肯定拖下你先睇下邊個心軟先,更何況唔續,去到約滿走都仲有時間

留住細恩馬羅達肯定先過LM
唔會好似史堅咁啦
2年約要高價一定係而家放, 唔會再拖
咁lm黎咗6年, 可以拎嘅都拎晒, 做唔做legend好閑啫, 去其他地方拎住高薪挑戰下都好事
球會又可以降薪換下新血, 啱晒而家管理模式
發覺佢去阿都啱, 衝緊冠人工唔會差, 山神mk又踢過可能會幫手說2句
佢未到1200 lv
當務之急係盡快爭取興建自己嘅球場
唔係市政府擁有
更加唔係同格離街share
我諗呢個陣容都係爭多一年
之後就賣晒錢真正重建
雖然間中派膠
每季都連續低潮期
但個cv靚,美州盃世界盃
啱啱仲神射手mvp
只係爭歐聯
就算真愛都會叫高

所以傾唔掂賣走唔奇
不過暫時又冇乜買家
睇嚟都無
傳巴黎有人接觸過lm經理人
阿切比退隊做手術
睇來可以退役,要快啲搵中堅
決定冠後訪問佢話長時間帶傷踢 之後仲諗住休養到歐國 點知都係要做手術
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞