【蘇寧時代終結】國際米蘭球迷討論區77

431 回覆
2 Like 2 Dislike
功勞同伊巴有得揮
暫時我哋得本土同荷蘭球員有料到,其他就鳩流流
我覺得呢幾個以外最好係阿斯, 可能有時啲防守企位差少少但佢放長波中場控場幾好
其他人都係不過不失咁
阿斯練到埋防守啲企位就正
施連斯基其實踢得幾好,係可能冇乜出場體能好似唔係100%
呢場又好精彩
意大利對西班牙,同一組但唔係同一日踢,咁最後一場,四隊休息時間咪唔同
Josep Martinez’s move to Inter is imminent, Gaetano Oristanio will join Genoa as part of the agreement.

Final details being sorted then it will be done this week. No interest from Man United despite recent links.
咁貴嘅龍又唔係特別勁,唔知簽嚟做乜
施連斯基係咪確認免簽左
傳左一排但又未見有消息咁
唔算貴啦, 總價15m,烏拉圭仔好似作價5m, 係呢到低咗少少但可能牽涉回購
巴西龍底價20m, 過埋美洲盃應該唔止, 呢個係經濟上選擇多過技術啦
睇片佢近柱封位係有問題, 反應ok嘅, 加埋佢都米9黎到坐一年慢慢熟習接捧問題唔大嘅
佢同泰利尾都firm咗
應該等2個踢完國家隊先正式簽
重點係本身佢得返一年合約都要15m
攰到miss左場波
輸1:0
龍馬唔做其他野,淨係撲救都係咁勁
咁龍馬一路都係比人屌隻腳唔得姐
冇睇但好似成場比西班牙撳住屌, 唔係龍馬唔止1球
光頭佬簡簡單單轉返3後專心打反擊算啦, 又可以解放巴斯
呢隊唔係拿波利有k77同奧士文, 唔啱踢就唔啱啦
踢352 可以會 浪費左基艾沙同柏歷堅尼
但中後場人員配置比較合適
而家唔係352 咪又係無表現,試下可能幫佢地轉埋型呢
唔使啦,我覺得光頭幾好,幫我哋啲球員發掘吓其他位置,可以畀人細恩參考吓,仲可以早啲出局休息
LM 美洲杯入波
不過又炒咗個單刀
打到歐國盃決賽周
光頭仲未試到最理想既陣
不過佢應該知要打352 但唔想比人感覺抄功課咁
都係用佢教國米果時果套
防守4231 進攻變352
我哋上年買唔成個烏克蘭龍會唔會係好事
人地頂得唔算靚角度都失
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞