【蘇寧時代終結】國際米蘭球迷討論區77

412 回覆
2 Like 2 Dislike
係我地立場佢有時間休養係好事, 出年可以繼續做主力
係意大利慘啫, 替補要搵加蒂
傳緊10M買獌嘅雲比沙卡
呢個貼錢都唔好要,
雪到雪條, 信心冇野已經唔識踢波,
法蘭克福中晒伏
冇晒
雲迪碧克同雲比沙卡兩個人黎
你認錯人
去法蘭克福係雲迪比
Van de Beek
睇錯sor
雲比沙卡都ok既, 換鄧飛?
兩個都係姓雲
鄧費斯應該會等埋歐國盃.荷蘭隊咩表現先決定續約定咁價錢放走
🚨⚫️🔵 Lautaro Martínez has accepted Inter proposal to sign new contract at the club until June 2029!

Final details to be clarified on add-ons structure and then it will be completed.

Fixed part of the salary already accepted, all set to be signed soon, as per @SkySport. 🇦🇷
lm同意降低要求,接受10m年薪報價,續約至2029年
9m+獎金
Di Marzio/SKY:Lautaro decided to show his love to the club and decided to extend till 2029,9mil plus bonuses.
波叔踢唔足10年
LM可唔可以呢
不過雲比沙卡都係垃圾黎

進攻負作用,對手直頭費撚事mark佢

唔識斬唔識扭唔識傳

個波落到佢腳就係最好防守
防守一流,進攻九流
我估幕後睇中搏可閘可中堅
應該預備達米安隨時跌watt
正路應該踢到10年以上卦
今次續到約就應該無人會出高價買佢啦
黎緊開季27歲.5年約 下次續約期都30歲
除非佢狀態廢到一季入唔到10球.否則應該至少留到完約

至於佢如果突然爆發到連續兩季入40+.引到人高價搶就諗下都唔覺有可能
防守一流就都可以啱用
令柏華可以無顧忌咁衝上去
都係個句 要佢 情願當初買斷比蘭洛華
咁點解唔買個可攻可守輪流上

點解總係有人想接收曼聯啲垃圾

J辛復出都好過要佢
因為能攻能守既唔到國米買
輸到又唔夠錢買
只能執人地唔要/揀剩既人……
仲有馬老大免簽大法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞