【蘇寧時代終結】國際米蘭球迷討論區77

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
史堅廢到
成場比人屈速
呢球龍門責任都大
第一下出得肯定啲已經殺晒
2個防1個都防唔住,又唔出力追,等人舒舒服服咁控落嚟
我地last果季傷完復出轉埋會,完全無踢過好波,巴黎正選都無埋
巴黎買咩中堅都係變弱智
逼都唔逼下 比啲對抗人地都唔會控得到落黎
尋晚有邊個對腳得呢,條 ~
今晚巴皮、杜林,鄧費、迪維積對位
忍者龜隱身了
見到單拜仁想要查漢嘅新聞
球會唔想賣
但如果開45m
可以會抗拒唔到
其實45m唔係多,而家求其搵個似樣都坐底開你30m, 何況要個有級數嘅6號
除非佢好堅決要走,唔係嘅條主陣唔好郁啦
一郁細恩又要重新設定個form
佢啲死球同12m冇人取代到,阿斯又未夠lv, 盞搞
冇60m都唔使諗,國米主核
而家馬老大揸住 除非天價 唔係既都唔會點放
練波見人,最後冇得出
巴治奧畀人入屋打劫,仲扑爆咗個頭

The-dog

球會已經要對
估唔到踢歐國盃都要對
大膽
夠膽打鳩我偶像,即係成個意大利過唔去
米體放咗風要70m, 當打個折都60
睇死拜唔會出啦
吹多陣應該完
最新消息
拜仁追求查漢已經三個月,查漢意願是留隊,至目前為止拜仁仍未出價,但估計好快有報價。

如果出到60m其實都值得考慮放... 依家30歲,當年免簽返嚟,賺大錢
但問題係搵咩人代替,60m都未必買到咩勁人
我覺得去唔到咁多
拜買唔到富咸嗰個先轉目標, 佢肯洗呢舊錢就唔洗轉人
我諗佢地頭份報價低過40m, 我地target 50m+, 假如成事似真係50m內deal
但要搵返個同級就唔可能, 睇下會唔會轉一轉要個掃蕩型多過派牌型, 細恩以前都用過盧卡斯
然後龍搵返巴西仔, 前鋒再傾埋冰島仔
馬總又封神
替代品唔易搵
但佢都30 如果50m+ deal到
我就覺得當用阿斯蘭 就算未夠班黎緊一兩季0 冠 只有前4 都ok

應該唔會再好似以前咁頹幾年掛 反而球會層面上搵返啲水腳緊要啲
最緊要係唔會俾橡樹食曬啲轉會費
跟住連去抽扭蛋既1m半m都無埋
如果係咁不如咪賣好過
咁又唔會, lm頂薪續約都冇出過聲
而家方向好明確, 錢夠球員想走就放
lkk, 夏雞, onana, 每次都總會有代替者
明顯有落差係鄧飛啫, 其他其實都比前者好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞