【蘇寧時代終結】國際米蘭球迷討論區77

312 回覆
2 Like 2 Dislike
下星期橡樹會同細恩見面
加斯柏以前轉會奶過野, 教我地個陣7到, 知道stability 重要性, 未必想走.
二來佢都66歲,
三來如果佢為錢想走, 今次歐霸響晒朵, 出面大把世界, 洗揀拿波里, 老闆又cheap 又西又micromanaging.
加仕伯套form唔係隊隊玩得掂,上大會聯實缺穩定性容納唔到佢
係真藍黑教多幾年退休仲好啦
話說沙利而家都係坐緊,分分鐘又返拿波里
佢幾年前入到歐聯, 已經係阿特蘭大封左神.
而家仲要拎埋歐霸
而家先公佈今季MVP係LM
巴斯最佳後衛
查漢最佳中場
MVP 不過入唔到最佳前鋒候選人囉,唔知邏輯係邊
https://youtu.be/qfy8lbpw03o?si=zZcUaQDH6LlKoA8x

呢條紀錄片幾好睇
Ausilio有講盧卡古唔聽電話、匿埋,但同時有回覆其他人,覺得唔尊重,所以喺7月8號決定終止談判
同埋第一次向球會推薦杜林,是在國米賣盧狗畀車路士嘅時候,杜林係chosen one,但後來佢大傷就冇再加盟。

喺當時就同杜林嘅爸爸有咗談判基礎。嗰陣杜林唔係踢中鋒,奧西想買佢踢中間。
當國米上年再搵佢,杜林爸爸同奧西講,佢係第一個提出杜林可以踢中鋒嘅人,所以佢好深刻。而國米都係第一個提出計劃的球隊,因此有優勢
奧西亦有講到,賣咗奧娜娜,需要搵一個可以馬上融入球隊嘅球員,所以揀蘇馬。佢話蘇馬係非常專業的球員,例如喺談判階段,蘇馬已經學緊意大利文。
一直都好喜歡蘇馬嘅態度
我記得免簽都有問過價,唔知點解不了了之
係突然佢放棄psg之後再傳我地hijack
https://www.instagram.com/p/C7Yx8xBPJei/

張仔告別了
"To those who will carry on this legacy, please love our Inter, protect her people, and most importantly, respect her fundamental value."
多謝張仔
8年7冠, 2次決賽對得住所有人
期待有日返黎球場睇波
再見了少主
LKK功勞可比伊巴
有命出境先算
干地好大機會去拿玻里。奧斯文走,拿可能會買盧狗
傳我地簽迪羅倫素
嗱嗱有盃捧
呢幾日LM經理人訪問不停講續約問題
國新網話張生走前出最高係9m+1m獎金
LM經理人企硬要12m+獎金
而家橡樹接左手 有機會只比9m唔計獎金 續定轉會走人
利申呢幾年都係想佢高價走人
球會咁嘅環境肯開9m加獎金比足面啦
就算想比都冇咁嘅能力
佢唔受我地就放收返8-90m大家win win咪幾好
隔離街堆中場真係中下遊料,除左屈左邊2隻野之外,其實隊野都幾廢,唔怪得晒光頭佬
farewell都羸唔到隊包尾隊
係打到全部一樣功能咁,順風波就好勁,逆風就出事到笑,無人幫手防反擊保護個禁區頂,以前Tomori Kajer 力架龍態好可以強行carry頂住

有d證明左以為查漢 Kessie幫左佢好多
佢地今季買人仲要無咩伏,但走皮蛇入方辛卡又係極冒險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞