【蘇寧時代終結】國際米蘭球迷討論區77

431 回覆
2 Like 2 Dislike
有施連斯基,如果高價可以賣,施連斯基可以踢佢個位
70m即走
可以補到龍門+前鋒
用阿斯
留番阿古美
如果真係可以70m既 可以補龍+前鋒
仲可以叫馬老大平價r Verratti返黎歐洲踢查漢個位 有得諗
我估30-40m第一下報價
還價就係關鍵
如果真係賣左查漢.或者會先試B23打查漢個位
上季查漢出唔到時.B23都好多時都會墮後到兩個中堅之間幫波同帶出重圍

不過我都係覺得拜仁呢單都係吹風新聞多
50M買查漢.點睇都唔係拜仁既作風
而家傳緊拜出70,如果係真,肯定賣,我哋今季補咗施連斯基,佢可以踢曬中場三個位,仲有左右腳,不過我覺得吹水多
屌你老母全部國家之恥
法迪斯咁樣手球
都唔知踢乜撚
呢隊意大利想搵個入到波既都難
擺番巴斯打左中堅啦
浪費晒
死攬迪羅倫素唔知做乜柒
法迪斯隻閪手又唔收埋
屌完就入
查漢ig出聲明,話自己意願係留隊。
Inter have made new proposal to close Josep Martínez deal with Genoa: €13m plus €2m add-ons, no player included in the deal.

Inter are now confident to get it done this week
下場對瑞士又係國米內戰
5子大戰蘇媽
巴斯開發拖後中堅,對細恩會唔會係好事
細恩都試過用巴斯打正中堅.但係多甩漏
唔知係佢掛住指隊友企位.定唔習慣企中間
不過國米無乜本錢用佢打正中堅位而唔要佢既進攻能力

國家隊有cala做滿場飛/標前攔截個位
而C30揾佢做長期左中堅正選又好似差少少班咁
今個歐國盃真係打起左卡拉費奧利
而巴斯同巴里拉就證明咗個級數
係迪馬高同法迪斯踢得差啲
講真我覺得卡拉費奧利踢得好差,成日失位,唔見咗人,進攻又冇乜見樹
睇完個starting得啖笑
屎巴個屎忽咁老,都唔及細恩,始料不及......

都唔係差咁遠假大佬............
有條件上一線但未夠火喉, 佢同巴斯一樣要有個艾斯比咁嘅人包底先得
得佢2個其實都幾多甩漏
第一場跟甩人差啲輸, 第二場og, 今場輸嗰球就巴斯頂輸
同埋佢未好到要巴斯讓個左中堅位, 搞到冇得迪馬連線同後上出波
呢到光頭係有問題, 夾咗條左路成季自己拆走
下場佢停賽, 冇意外就早晨哥出可能有另一個效果
認同 主要係 如3cb 左中閘巴斯效果一定大過而家
拖連奴個Bxxxxxxxx 都打開中間又有表現
點解唔試下正選
意大利個前場咁弱
正面攻門好難射得贏蘇媽
最大威脅係角球遠柱既巴斯
優缺點都明顯
防守標波成日標失
位置感唔算好
但起碼有帶生粒波既能力
覆蓋範圍都大
不過佢踢左巴斯個位令到巴斯發揮唔到係國米既威力
本身無意外就係阿些比帶巴斯同史卡維尼
未輪到卡拉費奧利上位
咁樣條防線會再穩固啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞