【蘇寧時代終結】國際米蘭球迷討論區77

496 回覆
3 Like 2 Dislike
史卡馬卡都算無正中鋒
艾沙拉維文仙尼揀已經笑料 平時又唔出 淘汰賽先出
4後都算 左閘出出下迪馬高又唔出
迪羅倫素4不象 不如出比蘭洛華答前衝下又唔玩
一左一右閘兩個都係進攻型
LM又入波
3場入3粒
好似話迪馬高有傷
但死攬 迪羅倫素 夠死啦
今場起孖添
雖然明明有推人動作但球證判入球有效
響美州真係特別醒神!
當年都唔使佢,國家隊佢做下攻中控球駁腳,以前意大利前鋒又多,中場又有派路,嗰陣中前太貴豪華,功用同太多人重疊
光頭最好笑係選一堆球會打開352、3421嘅球員打433,國際米蘭、祖記、阿特蘭大、拉素、羅馬、熱拿亞,全部都係踢開3後體系,意甲佢選嘅人係得博洛、拖連奴、拿玻里、維羅納係踢4後體系,光頭佬係要玩死自己玩死啲球員冇所謂嘅,大家咪早啲休息
根本人腳唔係想像中太差
但唔係放錯位就死攬冇態嘅契仔
迪羅倫素, 史卡, 文仙尼, 法奧利, 基斯坦迪呢啲唔用得㗎啦大佬
全部出黎比人針住黎打, 其他人就係咁執屎受壓
都唔求你有咩神戰術調動, 連基本用人都有問題
主要係陣式問題,啲球員大部份踢唔慣咪踢得唔舒服,熱身賽本身踢3後,正賽改踢4後,又冇乜時間練過,咁樣啲球員又點會有表現,大家都唔可以係自己習慣嘅位置踢,落到場咪唔知自己要做乜,最慘唔係一個係咁,係成班都係,咁樣踢係連form都冇。唔係講笑,今屆除咗光頭佬仲有一隊都係咁,荷蘭又係選一大堆3後體系然後去踢4後
我自首
我講過可以試下,新盧卡東尼
荷蘭如果敢帥健康無事,肯定今年熱門黎
勁過世界杯果隊好多,仲要全部新人對3後都好熟
世界杯西住贏去8強都爭d打低阿根廷

淨係見到為左玩4後焗住用迪維積笑死我
連我地都做唔到first 11,可以打荷蘭正選
光頭佬賴我地隊波chur到堆意粉無力打國家隊

依家整傷左半隊意粉仲好講
係話我哋贏得太早
選5個踢左幾年352陣嘅國米人踢433
究竟係咩天才
LM一定冇份贏啦
對面蘇媽應該都冇力,係睇左成場波冇人射佢姐
光頭佬繼續教
意粉可以hea打
食撚屎啦,屎堅尼亞
係賴我地太早贏無保持狀態
咁佢國家隊冇貨交唔代表球會冇貨交wow,你睇下我是電話
擺明冇錢炒又冇人肯教
睇下可以衰幾耐
黎緊歐國聯衰多兩場就應該即刻落馬
Inter director Ausilio: "We want Dumfries to sign a new deal, he wants to stay with us. We'll follow up in talks over new contract soon".

"We'll try to find best solution for all parties with new contract, higher salary and longer deal. He's key player for us".
好似會4m+bonus 續約
睇完歐國杯好想要博洛個恩多耶但肯定唔會平
鄧飛有少少怕佢個態上唔返, 今年佢都係患得患失不過佢有傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞