【蘇寧時代終結】國際米蘭球迷討論區77

317 回覆
2 Like 2 Dislike
真藍捧杯,呢幾季歐戰表現,證明意甲歐戰真係有成績
一直都話意甲好難踢,睇下中下遊強度就知,上年三支入決賽,歐聯八強三隊意甲,今年歐霸四強兩隊意甲,仲要贏埋冠軍,而家仲有費倫天拿係決賽,意甲中下遊係真係有能力對啲強隊坐一分望三分
英撚話佢地聯賽競爭大,先畀你地偷雞
你地意假垃圾聯賽,又慢又悶唔好睇
邊夠英超咁多人睇,又搵錢多
所以呢兩年歐戰真係爭返口氣
而家意甲啲強隊唔算係歐洲最強嗰一兩隊,但係絕對係頭十入面,不過意甲最強其實係啲中下遊球隊,平均比其他聯賽啲中下遊係真係強,所以攪到成個意甲強度好高
話英超中遊屌打其他聯賽上遊根本都巿傳說
講真現代足球除咗個別某幾隊T0, 其他前列踢落差距都唔會太大
邊個今期功課做得足有態有運咪贏囉, 下次冇咪輸有乜出奇
就算真藍黑踢鏝都未必冇得打
出年可能又3隊英超入決賽唔通又係英超盛世咩, 佢地fan base多唔輸得係咪都搵嘢吹捧, 贏就你垃圾差距大, 輸就輸自己
國米訓練基地將移除蘇寧贊助,意大利銀行BPER成為新贊助商。
Mehdi Taremi, already in Milano with agent Pastorello as he’s joining Inter on free transfer from Porto.

Medical already completed, contract already signed.

最新話lm要12m, 即係底價都要10m
如果係直接放啦, 英超大戶快救
9m應該係盡頭
隔離街Theo都係要7-8m
意甲頭牌球員10m好盡
放啦
留唔到就唔好猶疑
人財兩失先係最慘
快手平買潛力股好過
始終完季先出手已經算遲了
話說意大利出左大名單
邊拿莫迪 都係無份
佢有先唔正常喎, 冇乜特點
但睇名單都唔知光頭打咩陣
中後場就似3後, 但前場基本上都係邊鋒
正前/假9得史卡,列迪古同拉斯3個
話晒都意粉今季入波最多之一
上限就係今季咁,早啲賣,換錢買其他人,杜林上限高過佢,留杜林就得
隔離炒皮蛇了, 應該方塞卡接
蛆就換莫達
拉素羅馬都換咗
拿波里揀緊人, 聽聞想要加仕伯
如果係真藍黑都要換
即係前列得細恩留到隊
我哋只係換老闆,暫時陣容同球隊管理層都比較穩定,不確定性因素比較少
加斯柏應該唔會走,
就算係走, 都唔會去拿波里, 個老闆出名cls
細恩當選意甲最佳教練
拿仔好似出到5m一年
真藍黑應該要開新約先留到白頭佬
AS Roma are showing interest in Raoul Bellanova, one of the best right backs in Serie A after excellent season at Torino.

No talks ongoing yet but interest there for Bellanova who’s also part of Italy provisional squad for Euro 2024.

國米將獲得10%轉售分成
sor 講錯,應該係
祖記用20m買Monza龍門DiGregorio,我地會獲得10%轉會分成。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞