【蘇寧時代終結】國際米蘭球迷討論區77

412 回覆
2 Like 2 Dislike
其實外邊買人都好睇係咪體系球員
你睇拿波里k77, 奧士文2個今年跌晒但psg都仲肯報價1億
lm今季大爆發但無人問津
根本佢都知而家同國米係利益共同體, 但球會可以冇咗佢
佢一走除咗錢, 競技上未必比得上而家有地位有獎杯
但個人都想放佢走, 如果有人80-90m買
舊錢夠馬老大1換3啦
k77人工仲係好平,
奧士文係正中鋒 入球保証,
所以呢2個都有價有市.

其實LM10 如果人工低既話一樣大把隊搶.
係佢同佢agent 獅子開大口,
大家又expect佢同國米會繼續,
所以先冇乜新聞其他隊搶佢.
⚫️🔵🇮🇹 Not only Lautaro Martínez. Inter have also agreed on every detail of new deal for Nicoló Barella.

It will be valid until June 2029 with salary increase, just waiting on club’s formal announcement.
橡樹睇黎同意哂馬羅達方向,主力續哂骨幹
LM只有馬體會先會出咁高價黎踢雙前
其他都唔會有機會要佢
Lm我估佢真正市價係50-60左右
再多都無人會買
Davy Klaassen will leave Inter and he’s available as free agent on the market.

Understand the option to extend Klaassen’s contract until June 2025 has expired on Friday.

He’s already being approached by several clubs, also open to staying in Italy.
艾迪耶米單刀柒啲定上年渣古頂中龍柒
果下古圖封得靚,扭得過都唔易
現今足球其實前面放2個夠快扭到下波專心打防反已經好夠食
我地始於差個夏雞
我地始終對住龍把握力極差
就算有速度同技術 都係射比龍/唔中龍
侯姆斯今季約滿,會唔會諗下
好似傳緊隔離
好彩都係熱門贏
有埋包皮應該可以至少隔1年拎1次
今場卡馬雲加踢得好好
細阿切髀3個月咋
華拉尼點睇?
唔免簽就要去買扭蛋
巴打們有無心水
中中堅好似無人接班
亞沙比 同 dvj 不斷跌watt
來自獌孿嘅四後衛only老中堅,咪即係Vidic

史卡雲尼 般佐奴 (妄想
史卡雲尼有就好!有齊意軍現在與未來!
呢兩件好貴
史卡雲尼即刻就傷左
連歐國盃都無得打
斷ACL, 生涯都玩完啦
我地之前個比利時新仔傷完失埋踨
所以辛里奧路真係算奇跡黎, 2隻腳傷晒都仲踢到雖然得返7成
係咪黑人好高果個?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞