【蘇寧時代終結】國際米蘭球迷討論區77

317 回覆
2 Like 2 Dislike

Forza Inter! Forza Nerazzurri!

Campioni 1964 2010

Inter Forever
I Capitani

2020-2021 I M SCUDETTO

Grazie Samir

Mister Simone Inzaghi

Internazionale Milano

希望細恩吸取教訓
美資好波
下個post頭可以加新相
Good luck Nerazzurri
不過近幾季都係0投入, 只要現有架構唔郁其實係冇乜影響
其他人睇到我地好似就黎比美國佬解散咁,實際情況咪又係咁上下
反而好奇馬總會唔會做埋主席,橡樹聽聞想放晒啲權比你自己搞,總之唔洗錢嘅嘢就冇問題
突然間好掛住張康揚同辛尼廸一齊睇波
見到輸波果個西面樣
此情不再
啊 係喎 sorry
忘記咗要加

馬路達 Antonello同橡樹代表首張合照
下個希望係土豪白頭巾
真藍黑癲到
Lookman 戴帽
咁勁
加仕伯咁耐終於贏返個杯
lookman應該有大會出手啦
幾時lm大賽都有咁嘅表現先會賣到錢,聯賽話之你入40球都唔會人理
原來派拉蒙過咗檔
平時睇真藍黑都無心口贊助
決賽就有
好似我地上年咁
被走數之後
最後幾場轉派拉蒙
恭喜膠帥
佢依幾年真係教得唔錯
派拉蒙就醒 搵意甲隊
入到歐戰決賽但又唔會貴
大把觀眾睇到個logo
咁而家係下年幾多隊踢歐聯?
睇情況
真藍黑如果頭4就5隊, 頭5就用冠軍身份踢, 羅馬第6自動補上
所以睇佢肯唔肯賣人情, 不過冠已袋都冇乜需要搏嘅
但獎金角度多一隊我地就分少咗錢
真藍黑
打到魔鬼筋肉人咁款
真呀
你話莫老大呢啲無償投入嘅就真係無得頂
蘇0破產之後,隊波都係靠球會高層頂級操作撐住
有入有出有錢賺有成績
所以仲係咪張仔做主席都無所謂
最緊要嚟緊班主唔好搞鳩高層就得
反正近幾年隔離街同蛆都輪流自爆
最怕佢地係咁賣人黎執靚盤數
咁就又要等個好老闆再用7/8年砌隊波
最驚係橡樹轉手之後,賣畀個唔識波嘅老闆不斷介入但如果放手畀馬路達同奧西搞,咁邊個揸莊、洗唔洗錢都冇所謂
賣人都唔緊要呀,呢幾年都係咁,賣夏雞、盧狗、onana,都一樣執得靚個陣,所以關鍵係唔好郁管理層
我地同隔離分別就係有馬老大鎮住
就算跟紅鳥套玩法我覺得都唔會玩唔掂, 同埋公道講隔離除咗打比6連成績算有交待啦
不過橡樹篇文寫到明致力於長期發展, 睇黎佢地都冇信心短期內搵到水魚買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞