【蘇寧時代終結】國際米蘭球迷討論區77

412 回覆
2 Like 2 Dislike
主要係巴西佬多人搶 低價已經20m
同埋熱拿亞個龍可以入青訓減價
巴西龍要20m
太貴
好似已經放棄左
但熱那亞個位都要18m
岩岩用1m買左個幻幻
唔知自家製啲幻幻有冇機會上一隊打正選
Zanotti Esposito 兄弟 Carboni 呢啲
其實巴斯東尼都好貴,不過好多clause唔知最後比幾多
我記得好似真藍黑有轉會分成
扣埋入手時俾即30m
所以賣左國米都唔係有幾多落袋
轉個頭又續左約
⚫️🔵 Inter have made contact with Genoa for Josep Martínez as potential option for new goalkeeper alongside Brazilian GK Bento.

Inter are planning to include at least one player as part of the negotiations with Genoa.
J馬天尼斯好似好大機會加盟!
綜合消息,國米同熱拿亞最新一次會面,雙方更加接近。國米想用不多於10m+一個幼齒嘅報價,收購JM。談及過嘅幼齒包括Satriano, Oristanio, Corrado
我自己覺得馬羅達係少少偏心本土人
賤婦本身一路以黎都係意粉重心
都係因為佢,依家變左我地做哂意粉核心

我驚如果PSG掃龍馬走,馬羅達除時癲到叫佢黎
應該唔會 一黎知佢技術係點 唔岩球隊
二黎佢要頂薪 邊會比佢
好似普遍都係話巴西龍好好多咁
不過國米睇龍同前鋒好少失手,信高層就得
西維爾應該唔會買斷阿古美
新普巴
其實收番黎用得唔得
巴里拉 查漢 Mk 法迪斯 施連斯基 阿斯 阿古美
雖然應該無上場空間
而家我地報13m+2m +烏拉圭仔
好似係咁
但有啲貴
烏拉圭仔都值5-6m
最新傳出報價是
12m+3m獎金+Satriano

蘇馬接班人
最新傳出報價是
12m+3m獎金+Satriano

蘇馬接班人
但我地啲幼齒通常吹得好大,賣出去永遠都打唔起,懷疑係行銷手法嚟
以前覺得d幻幻比人當現金卷好慘
但過左幾年睇返
都冇咩邊個真係走寶
近期係得法比安囉
法比安, 卡沙迪, 黎緊嘅卡邦尼
其實都冇話可惜, 除非你當佢係1個常規輪換球員睇, 唔係咪又係坐
係有價值嘅時候放走就係佢地嘅價值
Puskas ,bonazzoli ,pinamonti ,espisito ,全部都好響,但冇邊個真係對應到期望,可能長期外借搞到信心都冇埋
因為國米U隊成日有盃捧
但其實踢得U隊即表示你上唔到一隊
有料早就上一隊(最少有板坐)
所以咪有咁既狀況
睇恩沙基用人,除非好撚sharp,如果唔係後生既都冇咩上陣機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞