[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (235)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
幾錢Q
來睇港隊?
今年有冇出過場刊?
你講季刊?如果係 今季冇出的
無垃垃嘅流浪仲係唔係流浪
咩名
個波彈地咪右腳腳面向左邊踢走
點會仲順勢向多人個邊踢
不過假波同廢波係好難分
Asian women’s football trailblazer Dr Veronica Chan Yiu Kam of Hong Kong, China will receive the AFC Lifetime Achievement Award.
繳請呢啲人氣女星入場睇香港波,宣傳作用一定大過請啲9唔搭8 Kol/ Utuber 多多聲
請其實唔係問題
但次次入場出個story就算
做到咩宣傳效果
場波都完咗啦
人前波後用腳面好易撻Q/烏龍
睇fifa網
之前場中國沙地係A級
黎緊場列支敦士登係B級
https://www.hkfa.com/news/announcements/20828/detail

中國香港二十歲以下代表隊將於五月二十五日至二十六日參與香港足球會渣打七人足球賽2024,並列入C組,同組對手包括富咸、格拉斯哥流浪和港會。球隊現公佈16人初選名單:

守門員

石皓心 (傑志)

場區球員

胡賢沐 (Brinkumer SV)、陳浩嘉、戴子軒 (均業北區)、劉慶友 (東方)、馬阡皓 (香港U23)、馬斐、彭慶曦、楊焯鈞、袁振謙 (傑志)、曾俊軒 (晉峰)、梁羿童、黃琛喆 (深水埗)、陳琨政、梁叡政、曾樂圖
即係亞洲足協嘅 AGM

選執委員成員,AFC 喺 FIFA 理事會嘅代表等等
亞冠唔撚2
其實效果好一般
上次中風請完除衫女孩 好多人入場加入會
到依加呢
個TWO柒撚到
43 of 47 AFC member associations have agreed to remove the term limit for AFC President and Executive Commitee. Previously, they can only be in office for maximum of three terms (12 years).

https://x.com/footyrankings/status/1790961885728395594?s=46&t=B0yeiaUHqQW4F8SfW410fA
原來上次U18集訓嗰個奥斯曼(杜俊暉story張相嗰個)踢緊英國第9級聯賽Saltdean United
一隊四次正選上陣 四次後備上陣

一個時代嘅終結
曾俊軒

icac做嘢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞