[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (235)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
祖記捧完盃即炒屌帥,李生可摸意都星期日贏聯賽後即炒達寇?
https://www.instagram.com/p/C7BxxLBSLci/
日前明愛青少年及社區服務 @ycs.caritas 探訪香港𝐔𝟐𝟑,為非華語中學生提供事業探索活動 。

己隊派出了教練團在球員訓練期間解釋訓練內容,更讓學生們參與練習,進行小型比賽,事後亦安排分享會,讓他們與教練、職球員交流。

一班同學更會在球隊本季最後一場聯賽,主場對大埔的賽事入場支持我們!

——
記得 follow我地
Facebook: 香港 U23 Football Team
IG: HKU23_official
@vivereskyhk | 球衣胸口贊助|
@mcsportswear_hk | 球衣供應|
@caddyhighlights | 防滑襪供應|
@pillarsports | 運動繃帶供應|
@squarefitnesshk | 健身贊助|
@doughnutofficial | 背囊贊助|
@aftchk | 物理治療贊助|
挽留
南華個時有個光頭佬好出位
好似係叫佐敦
南華落甲組最初幾場佢都有去
佢好似連南華籃球(定東方籃球?) 都有去打氣
1080p都唔清嘅On9cc嘥撚晒支鏡頭?
有打正中鋒架
你咪on9
包庇條white trash richard趕走幾多正常人
依家要球員專業形象
以前咁多隊職業球隊
宜家得返傑理兩隊真職業
唔俾/洗 球員返part time
呢支係VAR用架?
呢個位應該係VAR
咁都要情緒勒索我屌
本身傑狗黎
跟左羅神轉會
班'ultras'季初開始已經library 依家長篇大論根本就籍口 仲要講完柒多幾鑊
佢踢得又唔係差,又有球會肯出糧比佢踢,用自己時間做乜其實關人撚事
擺明串伍氏 之前有朱sir有冠軍 依家冇朱sir咩都冇
凈講出波 , 係港超搵個有佢一半功力都冇
你唔叫佢打閘同人跑, 佢能力本地計仲係一線
終於有得踢比賽
佢依家唔敢出啦
呢度除咗營養師仲有生涯規劃師
睡眠管理師
佢打中場頂到馬高斯8成
其實佢心理質素都係本地一線,打親大賽都踢得好
6成啦
爭頂輸晒比雙爾
但身位贏返
Marcos炒完佢敢拎波再射入保羅已經唔容易
長年累月比人屌搞到啲心理質素好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞