[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (235)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
呢條友知唔知咩叫飲水思源
串完立立又串朱蛇
咁都叫串朱蛇
搞下gag姐
🔥BREAKING 🔥

The FIFA Council has confirmed that Asian Football Confederation(AFC) will have 9️⃣ slots in the FIFA U17 World Cup and 4️⃣ slots in the FIFA U17 Women's World Cup
from 2025-2029.

👉With the expansion to 48 teams, The allocation of countries for each continent for the FIFA U17 World Cup:

- AFC (9)
- CAF (10)
- CONCACAF (8)
- CONMEBOL (7)
- OFC (3)
- UEFA (11)

👉With the expansion to 24 teams, The allocation of countries for each continent for the FIFA Women's U17 World Cup:

-AFC (4)
-CAF ((5) (including hosts Morocco)
-CONCACAF(4)
-CONMEBOL(4 )
-OFC (2)
-UEFA (5)

#FIFA #AFC
啲人成日屌朱蛇儲印花
但起碼冇咁依家鳩換
收到風5件係講緊傑志目標打入u17世界盃
好有印象
屌返我地轉頭唔夠國際視野
打氣又唔見跟外國咁大聲
睇緊米紙 大佬仲有冇心做職業運動員

佢既兼職over晒 真係有必要咁多
Macro Pizza會同佢上道德堂.
人哋啲衰嘢學到足,好嘢又唔見佢哋學
大佬應該踢港會仲好
換人黎講兩個都一擔擔
港會練夜晚仲衰
講完夜波訓耐啲
講真如果講低潮期 東方同大埔咪仲黑暗 前者試過開季幾場連敗 後者攞完聯賽冠軍第二年就散班
你養佢成家人?
基頓上季係前列必然正選
奥斯曼就係護級隊新人
不過基頓隊波今年踢踢下無錢散咗班 季中去咗隊第10級護級隊
咁慘不如唔好踢東方唔好做職業足球員啦

專心淨係做佢“副業”

佢細佬上中超又搵咁多
片入面Ricky都講過教練瞓五六個鐘都ok
球員就抆水
呢個踢咩位
佳assist
做職業足球員俾到好多曝光率佢
有助佢啲副業
傻嘅先會唔要呢個身份
廢佳追和未
其實洗乜咁多擔心
你話佢出去港隊就話
如果齋係超聯嘅話 佢水準應付得綽綽有餘啦
佢捱夜講波好過有啲球員捱夜去玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞