[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (235)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
可惜
當時外流風氣冇宜家咁熱烈
以前佢嗰代球員prefer 留港,今時今日啲球員就爭住外流
死有餘辜啦
想補充多少少,因為Charlie機動性低,如果真係遮哂佢線/痴實佢,佢好難憑自己走動現到位拎波,但我睇唔到傑志有咩應對方法(除咗換走佢之外)

一係就俾Charlie當Half Back拉落嚟中堅位幫手派牌,然後俾中堅向前向横發展,但傑嗰堆中堅冇個有推進能力,下季分分鐘搵文文過去都唔出奇

一係就俾Charlie做third man接應,叫中場多啲多啲落嚟接應中堅再set返個波俾Charlie,但上場樂仔同袁振謙啲現位都幾差下,喺線同線之間接波嘅永遠淨係見到費蘭度一個
柒能刀 幫唔落手
咁我呢
小傑童出發去食飯未
季中理文柒到仆街個陣你潛水
邊有潛
今日大炒爛區
今日理文確定冠軍機會唔細(>50 %)
咪話拉埋igor嚟講嗰度唔明
佢自己都好似語障咁卡咗2 3 秒
https://youtu.be/Kzcs-bmbNWQ?si=xzsjQcBKyBKi9VSI

算唔算係居住環境待遇最高嘅外援
講真Lucas咁大份都算係咁啦
流浪工廠大廈宿舍屌打啦
其實係堅蛇叫Lucas唔好返所以其實少爺係屌緊堅
但係其實講得啱Lucas搞對面後防好過啦 少爺專心搞對面中場
上形全場出左球助攻
同埋遮 Charlie 條線之外係個卡丹

不過一遮唔到 Charlie
攞波嗰下已經追唔返佢
所以 mark charlie 不宜 man mark

不過就算比 Charlie 攞到
傑童對流浪嗰兩隻 8 號
淨係企喺禁區頂背身
樂仔袁振謙唔識轉身 淨係一腳回後
巴西鬼會落返黎 Charlie 左右面對龍門
不過都無用
因為前鋒/閘/翼都唔識比佢地一腳撞牆上去
Cleiton 喺呢啲位又帶唔到波上去

最後就係 U 形去水 左右橫傳
得返左右出波
不過 Igor 廢左 羅子/新疆/一哥全部唔識出波
最後得返費蘭度
繼東方對傑志今季90分鐘內保持不敗,原來流浪喺菁英盃對傑志都係不敗。
記錄係要用嚟破嘅
理文手足已經緊張到食唔落飯
聯賽嗰場仲要比人黑
已經黑咗兩季上季廢老插水都有pen
請問傑志係咪無參與今次選舉?
點解一個名都無
咪就係同埋盧兆琦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞