[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (235)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
事實就係jer 住佢多副業係on9
如果你話佢啲副業影響到佢場上表現做戰犯又唔同
但佢就係無 再講有邊個後衛交到10個assist以上嘅數據?
連Chino都未屌鬼 洗咩擔心佢情況點
擔心某啲球員入港隊連波都未識射好過啦
一陣搞到人地唔見車
事實係,香港踢波搵幾多大家都知
但係我覺得同時佢有時要應該低調啲
例如唔好講唔會講凌晨波嗰啲
所以呢度會屌既係
佢有講話如果係賽季中就唔講深夜三點波
但最後都有講
而三點波講完都差唔多天光
對第二日既訓練點都會有影響
最多人屌佢都係屌佢10k個單野啫
笑佢今天的我打倒咋日的我啫
之前口口聲聲話開季之後唔講深夜波
點知而家又成日講
係 但「唔講深夜三點波」呢個point係幾耐之前講
印象中係疫情live嗰陣講
都過咗一段日子 有冇比人扣人工都無人知
佢都唔後生 搵定後路唔覺得有咩問題
同埋又去返嗰個核心問題
佢有冇因為咁樣被影響到先
定抑或純粹見佢係賣菜而特登搵位抽水
佢講完凌晨波第二日應該唔洗練波呱 如果唔係都幾癲
所以認同如果佢仲係港隊成員
佢咁多副業係有啲過分
但純粹係超聯球員
佢水準根本就毋庸置疑
如果6隊參加外圍賽
咁就應該有4隊直入分組賽(包括港超)
另外兩隊隻揪爭一個位
如果大佬係23 24 大把世界就話啫
而家都31 唔為將來鋪路將來退役邊個幫
有啲嘢又真係得Paul McNamara敢報/敢做
近個幾月keep住問金信煜去咗邊、金東進續唔續
菁英盃完場仲夠膽走去問伍健下季邊個教
季中訪問史葛爆傑志更衣室不和

安sir句I see him dropping in attitude都無華媒報

南早簡介話Paul由2023年中先由英國嚟寫嘢,可能無咁多顧忌或者行規啩
之前夠口口聲聲話結婚啦

其實咩事?
唔係,何直解圍散中90號葉禮滔
自己借沒可借偷朋友個名借財仔
第一眼以為YT大哥。
唔跟之前隊波升班
notably reluctant to exert himself in running exercises.

呢句就擺明話佢唔肯跑啦
華文記者一做得耐 好多時同職球員撈得太埋
我都奇怪好多消息都係英文報出嚟,中文媒體一間都冇報
B級即係唔計分?
咁冇大志 定係 人地唔要佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞