[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (235)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
快啲out埋徐宏傑
全靠歐沖對北區臨完場逼和拎寶貴一分
流浪先可以出線

https://youtu.be/2bg12nwkRiA?si=CgEgx6ZqQHXraOvH
米基爾
今年冇人入選最佳11人都唔出奇
完場佢再屌醉榮
成場係咁搵人屌

番屋企唔知有冇打人
CLS 大埔種票種到

馬高斯山度士 2130 票
李志堅 3387 票
盧比度 2199 票

東方係閪, 但chino 無辜的
射手榜僅次巴老師
好似少票過頭
啲入球好多都唔關佢實力事
蔡立靖都差唔多700票
蔡立靖係咪要返流浪?
段片有拍到堅sir 完場見佢地嘈叫佢地唔好再講
無咗東帝汶佬做靠山,番去都無意思啦
同埋都唔知本身係咪簽得一年約
Lucas 都唔應該高高巴老師啦
都話咗港超最佳主教練係千奴
打邊個先
本土版基爾頓
弱隊殺手,俾多咗佢啦,對聯賽頭六名冇乜入過波
後面好笑d
堅蛇:你自己同佢講

睇返先知原來水份重
係咪撈亂咗呀
堅係叫盧卡斯進攻個時唔好返後拎波 唔係講緊防守返後喎
而少爺係屌緊盧卡斯防守個時係前面唔迫唔郁 要上去迫埋佢個份所以迫得中堅又迫唔到Charlie
中國香港代表隊將於2024年6月6日晚上8時在香港大球場迎戰伊朗,門票將於5月21日下午2時起於「購票通」平台發售,正價票售價為港幣200元,特惠票售價為港幣50元,每次交易最多可購買10張門票

購票通平台手續費:每張門票為港幣15元

早前發售的「港隊主場套票」中包含一張是次比賽的門票,而每個不成功購買紀錄(不論是否全額退款)本會將額外贈送免費門票乙張,以答謝球迷支持,上述門票將經您購買時選擇之送貨方式安排,將於5月30日起可供自取及寄出。如您希望更改至足總自取/順豐站的相關資料,請於5月24日前於(https://forms.gle/EZrxX7JwMSRmj9VV8)提出。如有任何問題,請電郵至(hkrtpackage@hkfa.com)。

https://www.hkfa.com/news/latest-news/20840/detail
有冇人覺得巴科爾更加值得香港足球先生
不論係入波定係表現甚至乎clutch moment
我仲記得傑志今季踢亞冠現場買飛都要收手續費
攞到足總盃先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞