[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (235)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
原來南華烏龍球係何直軒
係咪借錢定點
今年銀牌決賽佢有球右腳中眉波,入左真係金球黎跟手臨完場射12碼firm撚到可惜都係差少少
仲有求婚依份part time
可能算係搞港足podcast第一批人
好似叫「港足冰室」
痴住石金華講波經
希望求婚呢份工佢已經退休啦
油渣時期開始唔知點解慢慢無再做
好似比人禁聲?
D家人洗鬼菜哥養咩...
有班人當佢殺父仇人咁 反而幾欣賞佢抗壓能力 打防中係幾好 打閘真係玩9佢
條片有comment叫佢教求婚
定係好似坊間所講
周圍問人借錢潛水?
求婚planner有得諗
河內個場應該係咁多場亞冠最好睇嘅一場
梁氏兄弟 左右放題
咁係因為大家覺得,如果佢專心d可以更好

其次係佢屌巴西神童操得太甘。唔係話安帥一定岩,但佢自己撈咁多樣野,邊有資格鬧人操得甘
分清佢屌咩先
佢係屌足總無同球會夾好
無考慮球會賽程而操咁甘
人哋中意屌咪比佢哋屌 唔通大佬會因為佢哋而唔踢職業波 唔做Part Time咩
巴林十五死士
以前一講起油渣
佢地就話廢事講咁多 有人唔鐘意
佢係咁講
但之後好似係南早有報導, 話佢唔肯跑

//Leung Kwun-chung had been expected to fortify the defensive ranks after being summoned for the pre-tournament camp, but the 31-year-old cut a distant figure in training and was notably reluctant to exert himself in running exercises.

“It was still not enough from him,” Andersen said of a player who was not in his previous three squads. “I see him dropping in attitude. We have players pushing who are the future of Hong Kong football, and I wanted to choose them.”//
蘇來強好撚茅!茅柴!茅柴!
佐敦聽說有數既問題最後要潛水
屌attitude 唔等於唔肯跑
無記錯好似兩日後東方一場比賽
Anyway十分支持港隊大後備有後生就揀後生
點解話佢唔肯跑係因為呢句
"was notably reluctant to exert himself in running exercises"

咁多傳媒得南早有咁寫

無記錯既話, 佢訪問係東方比賽後出, Chino仲話佢係港隊練完仲好左

南早篇野係決選25人時出, 當時仲有講點解仲有個位無未選人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞