2024年春季日劇討論(3)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
呢段唔係話要裝埋個app登記埋先要俾?

スマホを持っているだけでは支払い義務は発生せず、アプリをダウンロードし、IDを取得するなどの行為をした場合に対象となる見込み。受信料を払っていれば追加負担はない。25年度後半の実施を見込む。
係喎,不過下面有d comment都話遲早有手機就要畀錢,步步進逼
點解其他電視台唔收,係佢收?
其他靠廣告
nhk係官台, 即係類似港台咁
其他係自己公司,每個都各自有一條報業水喉射住
因為放送法第64條

其實當年話係稅咪冇得嘈,依家有條例冇罰則,玩死兩家
英國bbc係咪都一樣係咁俾人鬧??
believe
如果木村係畀人老屈嘅話我都還好
佢自己攬晒上身之後又逃獄真係累人累物
搞到個後輩暈咗
單兇殺案調查規模又縮細

不過放木村走係咪想冚住單兇殺案
唔知點解要留住嗰舊證據喺度唔扑爛佢
cctv呢
cctv我忍佢
就算有又點
佢自己無啦啦叉錯腳

個證據……究竟小日向文世係想點都未知
又冇聽過國民屌出聲...反而係官方放風話可能唔再收(但依家個"合約"係去到2028年,即係起碼要28年後先)
プロ彼女の条件 芸能人と結婚したい女たち
想問依套野邊到有得搵中字睇?
我女朋友
【【椛岛光】职业女友的条件01-哔哩哔哩】 https://b23.tv/IU6kRdg
唔該哂
ACMA Game 04
間宮真係屈機
連惡魔之力都唔用就贏

不過佢咁玩法
咁原本好似田忌賽馬嘅玩法咪等同白做
Believe

小日向似想要入面啲嘢唔係想毁滅佢

今集安排咗條𡃁鬧木村當初又要認罪而家又要真相
但都改變唔到木村on99嘅事實
後樓梯無由佢,我係想話木村喺條街周圍走都無cctv cap到
開頭同天海D對手戲都成個on9仔咁
天海好似就緊個新手演員咁
Believe

我都覺
木村咁多年嚟啲角色都做精英 (就算職業普通個人都好精)
50歲先扮on9

用得太耐4重加密而家轉spoiler
差啲㩒一吓加密就出post好在有preview
今集終於好睇返 木村想出返嚟應該知佢天海未必有咁長命 先想逃走去證明自己龍神橋單嘢唔係佢既錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞