2024年春季日劇討論(3)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

老來得子近日在美國好萊塢又掀話題,兩位年屆八旬的資深影星再度當爹,79歲的羅拔迪尼路和女友迎接他第7個孩子,勞勃.狄尼洛最大的女兒今年已51歲。另一名老當益壯的男星艾爾.帕西諾,83歲的他與29歲女友交往,當女友告知他懷孕消息時,阿爾柏仙奴考量自己的身體狀況,一度懷疑孩子不是他的,後來經過DNA檢測,證實他是孩子的父親。

香港代表有李龍基
呢個頭型好多
金子ノブアキ
森田剛隔離嗰個都ok
我都想講長毛何家勁係幾有型…就算係呢個世代黎講
Bosco中學年代咁似阿叔
但個樣同依家差唔多
https://www.facebook.com/share/p/NKfLrrVPmS26WV9H/?mibextid=WC7FNe

磯山P轉去Netflix
以後應該冇得喺TBS睇宮九劇

睇unmet追埋佢哋之前共演嘅作品
再睇埋電影節同電影挨拶嘅片就已經覺得佢哋真係好襯,啲互動超自然
叫自己唔好ship真人,估唔到
我覺得你對於小雅答案嘅解讀都幾合理
因為之前佢第三集就已經講,接受自己嘅後遺症生活落去,同戴眼鏡差不多
冇追開呢啲新聞
咁樣報出黎通常係真定係劇集宣傳
双方の所属事務所は「プライベートは本人に任せています」と回答した。

有呢句通常真

如果假多數會即刻否認
井浦新喺unmet發佈會咁講

個妝咩事
我覺得當真妹妹最靚係拍我老婆變左小學生嗰時。。。
應該唔係

早排阿源仲曬緊命話結衣偷睇自己有冇裸體砌電腦,
閃死人
曝新垣結衣偷窺全裸!星野源讓粉絲崩潰了
https://lih.kg/3654809
btw 黃viu 點解好似無左中文字幕睇
https://news.yahoo.co.jp/articles/45750c95d9c6f3f8bc962574e9f8d25a74dad86e
離婚係呢個就似既5月10號已經有新聞,但都可以係攞呢個嚟做素材作文既

現實係左邊係坂東弥十郎右邊係野間口徹
Amuse呢期咁霉冇錢捧新人但係有錢買新聞係咪呀
可能買完新聞跟住冇錢捧新人
無數靚仔喺Amuse手上霉到追唔落
お亮紅到真係好勁 以前以為佢會霉一世
去官網睇都係得吉澤亮一個靚仔
平岡佑太嗰D就崩壞咗
原來游水個入江陵介係under amuse
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞