2024年春季日劇討論(3)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
miss target

鈴木愛理變左情敵咁癲?
想知整乜先會篤到入耳仔窿
終於有戲份唔駛行行企企
呢個廣告係唔差..
佢個樣真係似普通打工仔(但中上樣)
但9border個角色設定…
我諗中村倫也可以一戰…
似佢個陣凪のお暇個角色
大個三十
玩音樂
得閒flirt下女
見D人估可能係比個尾好幼,尖尖長長嗰隻梳篤到
覺得最尾講嗰句野個tone有D似今次9border咁
不如直接調轉木戶同松下角色十幾廿歲失憶青年碌大眼望人,松下做川口青梅竹馬啊妹暗戀大哥哥,成件事合理到
Twitter searchキンプリ 下ネタ成班廿幾歲仔喺到講鹹嘢,啲日本妹連transcript都整埋
髂馬騮一樣都會打飛機
岸打飛機係上fanza唔畀錢齋睇條偷拍片既sample打到射
貫徹始終嘅慳家生活

但咁易俾人錄音仲流出好危險
唔知幾時會流啲唔出得街嘅私隱
痴撚線
原來慳家人格唔係做出黎
ANTI-HERO
片上左暗網就上暗網買啦
光の君へ
睇到
柄本佑同瀧內公美攬
先醒起兩個係舊相好
睇 sample 片係懶定快槍手
係唔想俾錢

可以睇n條片但永遠睇唔到戲肉咁解
好恐怖

聽覺會唔會完全好返㗎
Unmet 收視創新高

第1話(4/15) 6.0%(3.2%)
第2話(4/22) 5.7%(3.1%)
第3話(4/29) 5.7%(3.1%)
第4話(5/06) 5.4%(3.0%)
第5話(5/13) 5.6%(3.0%)
第6話(5/20) 5.8%(3.0%)
第7話(5/27) 6.0%(3.2%)
第8話(6/03) 6.2%(3.5%)

好少見朝日咁dedicated 報日10(miss target)個收視
呢套應該比之前個d好

第1話(4/21) *.*%(*.*%)
第2話(4/28) 3.8%(2.0%)
第3話(5/05) 4.0%(2.2%)
第4話(5/12) 4.0%(2.0%)
第5話(5/19) 3.7%(1.9%)
第6話(5/26) 3.3%(1.7%)
第7話(6/02) 3.9%(1.9%)
話說unmet係關西電視播,咁東京係咪睇唔到?

關西台製作
但會係全國富士系度播
話說關西台製作質素真心唔錯,起碼拍出嚟畫面套套都靚
屌啦完全唔想知道岸優太睇Fanza片預告打飛機呢啲濕鳩嘢
得閒爆呢啲不如流出Ae! Group錄音畀我聽下福本大晴點解畀人炒
unmet究竟係個角色成日皺眉頭,定係岡山天音淨係識皺眉頭
『龍が如く』Amazonで実写ドラマ化。竹内涼真が桐生一馬を演じる「命をかけてこの役にぶつかった」、監督は『全裸監督』の武正晴
unmet

keep住練左手
WTF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞