2024年春季日劇討論(3)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
Revenge
可能邪不能勝正

不過未開波之前應該無人估到最正氣係錦戶亮咁解
連登日劇PO賞 e 個點計法?
Revenge
突然間覺得夏油傑個句女誑しめ好適合形容赤楚
之前有出過google form問大家
每個獎最多可以投兩個選擇 首選1分 次選0.6分
例如5+0.6即係5個首選 1個次選
9border下集終於有d野睇 (好似係)

日影

原來netflix有Hard days 睇
有岡田淮一同綾野綱…
幾好睇
暗黑類…有d似hell dogs

Netflix 都幾鍾意綾野綱…佢近年拍既戲…都差唔多係netflix 度搵到

https://www.netflix.com/us/title/81650217?s=i&trkid=255824129&vlang=en&clip=81738936
希望係變做一個醒嘅大仆街

Unmet位啊伯真係演到好乞人憎有佢講冇人講,食相差仲要餐具乒鈴嘭唥又叮叮叮敲杯叫人嚟服侍佢
rerevenge個阿伯勁啲
永遠都有新方法去玩食物
尋日煲煲下劇諗起堆光頭演員

其實成套劇除左松下條線之外都ok
今集佢句
本当は怖い?
好難頂
之前YOU話佢出現會有一種令人心平氣和既氛圍
但聽到佢一開聲我即刻發炆憎
松下嗰pair真係一啲興趣都冇
木戶同細妹 &大家姐同下屬 呢兩pair好睇好多
諗諗下覺得松下洸平氣質太正常,適合飾演理智嘅社畜老公,唔適合呢啲虛無飄渺喺苦悶日常生活中伸手拖你放下一切向前跑嘅夢幻角色
可能casting嗰個係睇咗呢個廣告覺得佢啱做都唔定
https://m.youtube.com/watch?v=Murjn7tNFKg
屋企條線都怪
老豆失蹤無人care
返到嚟又若無其事好似唔見得半日咁
突然出現
個十幾歲嘅細佬同埋阿媽原來死咗
又接受得咁快
幫佢地兜下:佢地話個老豆不嬲都好跳脫丫嘛
但佢地接受阿媽死左呢啲真係有啲怪
就算離左婚都唔洗一次都唔見下掛
個老母又係 完全冇搵過3姊妹 淨係臨尾話佢日日都有同佢地祈禱就算
講到佢地離婚就好似老死不相往來咁
再幫佢兜埋:家家有本離唸的經
晴木同井之脇我覺得發展得太快
無啦啦個男鍾意左個女咁
咁多人我淨係想睇木户大聖
呢套最應該出番外想睇啊妹同木戶
乜永瀨咁大鑊
套劇拍完未?
地獄黑仔王呢排無啦啦條KP吹水錄音流出又係癲
呢單唔知,有冇詳情?
真係意外?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞