2024年春季日劇討論(3)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
裕翔ok啦
同過羊姐一齊之後霉到
公道講句之前都霉緊水球不良少年除咗佢之外個個都爆紅咗
咁半澤同水球個時都似想捧佢上去嘅
吉田羊單嘢之後大量新仔出道,咁多人捧唔切捧唔起就轉人架啦,而家又多隊TJ啊Ae!啊出嚟爭job
我冇撈亂中島裕翔都算OK啦
佢主演既劇可能仲多過sexy thank you
當時同團仲有伊野尾同佢爭 不過之後伊野尾比人爆食女無數又係另一回事
中島之前水球唔算好霉啫 只係山田好早就紅左
54歲
以為四十鬆啲

另外安達𧙗實前幾年着幼稚園校服都唔覺核突
其實睇石田姨ig都見到佢而家真係老,只係廣告修圖誇張左
Believe
睇完新一集都仲未分到斎藤工忠定奸
木村翻身爬圍欄個動作有啲怪但係又覺得有啲型
伊野尾好kam
雖然係老左…但屌打唔少人
佢應該都無做咩醫學美容
自然地老去

今日見到黎姿個新聞…細過石田姨兩歲
但個樣膠到
miss target
點解我覺得鈴木愛理係想食咗間公司多過直接呃上杉柊平錢

不過今集一派刀就覺得麻麻好睇喇
destiny
石原可以照查單case已經睇到黑人問號
kame唔坐監根本解釋唔到成件事

睇destiny真係浪費我時間
個結局真係得啖笑 正如上面巴打所講所謂查案全部都係靠角色自爆
仲要講完個故仔感覺只係this is well noted
個政治家好似好巴閉咁 但前後都唔知有冇十句對白就比人拉9左
至少你都可能講下佢想滅埋個秘書口呀話
屌你kame老豆果邊洗白完就算 淨係不停影撚住石原碌大對眼個樣
回頭望都要loop3次真係cls
我真係寧願矢本真係縱火犯 安藤趁手術整死kame可能仲好睇
Destiny
明明唔睇都睇咗8集
但睇完你哋啲劇透就無咩意欲睇結局
佢條髮線真係
好應該睇埋
教材級錯誤示範
睇完一方面一口苦水 不吐不快
但又槽點太多 不只從何吐起
我覺得呢套好過anti hero
可能過夏季劇開播果陣我已經唔太記得destiny睇過d乜
好演員做鳩戲嘅最佳示範
照亮街道的人
吉川愛
去到森川葵外家攤牌嗰吓真係好膠

大地主真係廢老嚟
連個仔都睇佢唔起
https://open.spotify.com/album/7KxItgYkHxDBuXphenIdcm
忽然醒起King & Prince精選上架串流平台
做乜啲音質好差咁
好似電台播咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞