2024年春季日劇討論(3)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
唔知邊個做真島呢
唔好啦
不過想睇真人版殊樂咇咇
antihero
迫田一出就知佢咩料
仲諗緊佢會做咩角色

今集主角團終於瀨嘢
成間酒吧都係檢察官/差佬呢吓真係笑咗
個人覺得桐生一馬只有北村一輝最適合演
竹內涼真都唔似
團團轉ep8
神尾真係衰在太自卑
捉埋手仔都自己鬆番開
不過畫面黎講都係同瀬户康史一齊果陣自然好多
meruru而家已經對瀬户康史沉哂船完全未驚過
Sorry係9先岩
unmet真係好好睇
岩岩喺X見到張咁嘅圖
係ep 8喎
但瀨戶康史唔係前男友,咁meruru出事嗰日有人跟蹤點解要揾佢,到底係咩關係?傳說中嘅介指主人喺咪已經冇人care?
神尾都幾多重戲,一齊返鄉下,dating,又有plot twist
之前話佢陪跑sorry
溝仔game角度黎睇佢條線都幾完整

同Canmake完全唔係同一個demographic
見到有人講鈴木亮平 我都認同 佢應該做到桐生一馬
但點都好 竹內涼真做桐生一馬真係錯撚哂
全裸監督導演喎,到時出咗睇下點我就對佢有信心
有冇人可以教佢玩ig
應該未講到pepe姐
神尾都幾演到果種毒撚性格
做咁多野都只可以收好人卡
之前好似話佢會轉獨立?可能會開ac都唔定
https://youtu.be/STczNYyY9ew
西園寺唔做家務預告片

近期蝕錢太多搞到冇錢請燈光師?個個黃到Winnie the Pooh咁想點
但佢唔似會識玩sns
今年火10啲卡士好弱
上年明明都仲有環奈+涼介,深恭+福原遙呢啲睇下
亂鳩咁拍劇情亂寫,轉頭收視率低迷又要入主演數,畀我都去做舞台劇拍電影
Destiny 終於完

石原可唔可以俾D心機揀下劇本講真
咁多大龍鳳去到最尾廿秒都仲要扭屎忽花覺得自己唔應該同Kame一齊,on9到震
Btw 劇組因為Meruru個名而幫瀨戶都改左做kojiji 真係甜到漏

係…神尾都幾慘…做到咁…臨尾仲要道晒歉咁…話以後唔會再搵你…表白到一半又已經舉白旗…相反另外兩位仲係繼續努力溝Meruru…Meruru真係做得幾好…佢做到同瀨戶沉船feel同埋對pepe/神尾個種friendzone既分別….
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞