[KPOP] K-POP 2024討論區 (14)

1001 回覆
1 Like 20 Dislike
注水團矝貴d ?
個個idol都比人無理鬧過啦
咁委屈,就霸氣反擊囉
做練習生個時一定會練同公司組合嘅舞
出咗道見到自己跳嘅舞同前輩一樣
唔會覺得有問題咩
覺得有問題就知衰
覺得冇問題更加衰
最大原因就係hybe 同創意抄襲總監無料
認真大部分nmixx歌好聽過supernova
講到尾只要marketing夠難聽嘅歌都紅到
咁委屈退團啦
aespa出首supernova就吹到係多樣性
nmixx啲歌就係唔識欣賞 難聽
注水搶哂其他團應得嘅一位/抄concept編舞妝髮/捆綁/踩低其他名人
bm onf txt nj gfriend 孫藝真 karina etc
得罪咁多人嘅後果只係得幾個負皮都好出嚟賣慘
咁 NJ都可以
JYP啲粉成日覺得自己懷才不遇
星味又冇,啲衫又老套,好歌又冇,明明spotify youtube music 成績都一般覺得俾人針
好似Sheesh 首歌其實都係靠成員撐起,ahyeon ruka rami asa 表演力勁過nmixx ,睇完dash 同senori舞台,就知佢哋啲表情同表演都怪怪哋,笑又好似唔係笑緊,海源Lily成日瞪大隻眼,Sullyoon最應該笑下賣仙女人設又係木木篤篤,主唱最多part 但係醜樣真係好趕客
講到好似nj lessex gigi呢啲好有星味咁
有冇星味咪又係吹出嚟
呢個又誇咗d
其實啲舞又唔係佢哋編嘅,排舞師要佢點跳佢哋都要跟住跳㗎啦,就算同前輩一樣又點吖?唔洗跳吖?要怪都怪公司啦 得十幾歲啱啱出道嘅𡃁妹你想佢點吖?
Aespa完全係靠兩個韓國人撐住成團人氣
依種表情先令人有負擔下嘩

隊treasure 都係咁嘅表情 隊嘢而家去咗邊度?
少少嘢都承受唔到
到時點做大事
大把idol都俾人無理取鬧屌,都未出聲
唔怪得HYBE錫住曬心肝寶貝
到時出道10年都係進步緊
學曬香港班鏡/肥姜口講進步不斷退步

唯一後面門
hybe既團見到會唔會自卑?
hybe團既fans會唔會好嬲好嬲?
清唱都咁勁
最長既訓練咗7年先出道,唔係得1,2年貨仔.
https://twitter.com/AboutMusicYT/status/1789295035738947621
有啲似karina
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞