[KPOP] K-POP 2024討論區 (14)

1001 回覆
1 Like 20 Dislike
係咪未決定extend幾長
咁佢的確係一坐低就係咁講年齡喎
玩多兩年都好啦
咁霉憑咩可以玩多2年?
hybe唔係買起咗d社咩
原來水牛團earnot嚟

唔怪之得又幫水牛忙內出聲,又死都話LSF唔係得大叔fans
仲改埋user name去黑IVE,同pin NJ抄歌去黑NJ永遠都唔會見你pin LSF啲黑料
成日搶住開新po,原來係咁
【熱帖】預計年榜第一概率各佔一半的兩首歌曲:(G)I-DLE《FATE》&TWS《Plot Twist》

支持所有唔注水嘅歌FATE加油
【twi】原本沒有的缺點也要認真找到畫在臉上的妝容

-antititi makeup makeup
-?
-造型師里混入了閔熙珍的叛徒
-怎麼有人長得和金淑阿姨一樣
-有種審美巨差的人捏的崽崽的感覺
-像是在科切拉後短短一個月老了十歲
-像殺了老公的女子聯盟
-換做我已經哭了
-狗大叔們的審美確實很難懂
-雖然村口大嬸妝容很震撼 但其實衣服也很絕望
-很好奇這又得從什麼角度洗

本身錄左1次
金采源咩料
首歌堅好聽人又靚仔
男女好襯 劇情好緊湊
好明顯earnot,你起佢底就知,不嬲冇開po,le sex Coachella 之後即刻改名搶住開po
個個post 唔係pin 黑IVE 就係老屈NJ
咩團有咩fans,Earnot同Hybe死肥豬一模一樣 極賤格、小氣、自私仆街、醜肥毒撚阿叔
尤其咁憎英妹,100% Earnot+整容怪櫻啲fans
導哥唔爭氣!爭氣啲得唔得啫
認真好聽過好多灌水團
佢咁鐘意搶開post 、PIN 黑/老屈 NJ IVE
以後每個post 第1頁幫佢po LE SEX啲仆街野、柒樣
巴打識貨
想睇佢哋打歌
交畀你 唔想部電話save LE唔識串啲嘢
想睇earnot踩埋aespa 成日話aespa墊底 墊你老母
https://www.instagram.com/reel/C7BL1XMLFOy/

連官方ig條片下面都好多fans屌啲造型差
踩過好多次, le sex自從被IVE大拋離後
次次comeback都正撞aespa同gidle (同1日)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞