[KPOP] K-POP 2024討論區 (14)

1001 回覆
1 Like 20 Dislike
又捉到一隻毒唯
搞笑喎
BM咁有實力你駛咩理其他隊
存唔存在都阻止唔到佢地啦
搞笑喎
le sejwnxbfm咁有實力你駛咩理其他隊
存唔存在都阻止唔到佢地啦
Hype成間公司快啲執🙏🏻全部團快啲散🙏🏻
老實講5050同new jeans個case都好唔同下
一黎5050個producer係無俾人炒 純粹自己發癲 mhj係俾人針對 炒魷魚
二黎5050間公司叫班女返黎仲唔會雪佢 hype就話會雪班女
俾我揀我可能都走 間公司對自己咁衰
你信閔就覺得佢地俾人針對
但點解釋hybe當初要俾錢佢開新廠牌?
160億唔係小數目
鐘意有實力同我笑啲冇實力唔存在矛盾喎

諗下某啲人既追星過程就好笑,
次次有舞台就開始要擔心今次班女會唔會開mic,
如果開mic唱就驚會唔會做得唔好比人鬧,
然後諗一堆計仔去啲live或者mr removed既片留言護航:

"開mic開得咁大聲都叫冇開?佢地已經進步咗好多!"
"你屌佢地唔該屌埋另一隊先, 唔好雙重標準!"
"唔鐘意咪唔好睇囉點解要屌? kpop係視覺大於一切架啦"
"真係多謝你喎, 又少個人同我搶飛"

見倒隔離團唱得好, 就一定要搵倒佢地mic嘴既證據!
閔狗同肥狗係法庭玩巫術大戰,
班HYBE fans係現實先係真邪教
有人慕強, 就總係有人畏強,
因為佢鐘意嗰隊廢呀
https://youtu.be/IxfbQ9nVgoA?si=JJ_dF0ypEYXriNE5
kpop應該比啲機會呢啲真係唱Live既歌手
作為祟優慕強撚真係爽到上天
其他女團準備上四代top
nj啲歌都好聽好過le團
有實力但歌難聽
vs 冇實力但歌好聽
Mother
txt svt無辜
新團快啲散
特別係illit
點解大陸要bum咁多水落香港
投資賺完錢仲想人地幫你瀨埋袋底?
【熱帖】昨天公開閔熙珍kkt的YouTuber曾經發表的關於GFriend解散的發言

*該YouTuber曾經說過自己和bighit副社長很熟,公開的閔熙珍聊天截圖大概是閔說NewJeans成員壞話,罵成員胖,不喜歡和女員工工作之類的
支持佢哋講多啲
戴口罩嘅話應該幾正
走得去邊
hybe點會俾你有好日子過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞