[KPOP] K-POP 2024討論區 (14)

1001 回覆
1 Like 20 Dislike
李勝利要坐監出返嚟肯定冇得撈
zico係由嗰陣爆出嚟之後唔知點解走得甩乜事都冇
相反龍就退團然後潛咗水幾年冇復出過
完全唔明點解zico乜事都冇而家仲可以繼續出歌做制作人
差唔多開新po
支持公海重返正義
其實閔抄襲、nj個concept都唔係咁神etc
明明呢個po嘅巴絲喺nj初出道嗰陣已經有講
根本成個泡菜都係垃圾

最後挖出了在這些犯罪者背後做保護傘的,曾在青瓦台工作過的高級警官尹奎根的身份。 (可惜該警官因官官相護,事後脫罪)

李勝利事件之後,江南區並沒有發生變化,過去發生的事情現在仍在發生。曾在江南區夜店任職的人員說了,現在的江南區還是一如既往,繼續使用迷姦藥,繼續這樣的事情。過去15年中,韓國涉及非法拍攝的性犯罪增加了11倍。
黃金手機d人仲話已經澄清左 zico係無辜

信果個都on9
好明顯啦,直頭是非不分
diamond heart明明全Kpop idol做咗幾年
喺呢度變咗haerin經典手勢
https://youtu.be/ozPzmBylYPE

睇咗呢條片就會知道點解啲韓黑驚同背後啲人都無事
根本有份同李勝利嗰班開burning sun嗰班黑社會係前黑驚嚟架
其實睇咁耐,覺得NJ 如果無後路,都係閔搞成。覺得閔一心綁死NJ 做佢籌碼,HYBE 話閔gaslighting NJ,我覺得係。房無視佢哋,但有出錢投資。

仲有唔知點解 LE...同 NJ 成員 都好能有自信,其實佢哋人氣死忠都虛虛地。之前fans笑illit音樂節目投票低,原來NJ 都係2位數。。。
好肯定佢哋動員能力未到BTS, Blackpink level 。 3 隊摺埋最好。
仲有n號房,世越號,財閥,邪教
日本都冇韓國咁cls

琴日:illit班女真係食撚左屎
今日:你咁講成個kpop都係抄架啦

我就唔支持水牛團,不過你一定鍾意奶閔老母個西
我都te amo 麵
illit呢隊垃圾不嬲都食撚屎架啦 hybe抄sm抄左幾多次又唔講
最好成間hybe執笠
hybe pop齊齊摺埋收皮就最好
班人成日以為背靠「大公司」就可以為所欲為自信爆棚
又注音源注銷量 好似下下都要一出道就打爆機贏晒所有嘢
hybe呢幾年真係搞到kpop污煙漳氣
個死肥佬仲覺得係自己改變kpop
然後閔嬸係咁有料嘅努力搵到下家肯扔大錢俾佢
佢都可以繼續用自己啲「抄考」技能整返隊新團出嚟捧紅佢哋嘅
Nj真係唔關我事
純粹想睇房狗仆街
勝利算係咁 敢做敢認。
𠆤腮本身生到凹左

咁你會失望,就算而家有幾多花生都好最後都係有錢大曬,出多幾個團/CB多幾次就唔記得
[K-pops hot clip] Bbi Ri Bba Bba - Narsha

KBS WORLD TV
Views
Aug 5
https://m.youtube.com/watch?v=SMVeBr8ASYk
希望爆冷
唔洗坐已經算爆冷
who
之前係咪傳 pd48 原本一直都係櫻花排緊頭位
但係韓國人的自尊心唔可能比日本人做第一
所以最後決賽推返圓瑛上去 櫻花就排第二出道 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞