[KPOP] K-POP 2024討論區 (14)

1001 回覆
1 Like 20 Dislike
邊位呀你? Cover一定要跟原唱唱法唱?

上個綜藝自己Cover唱吓 你又可以搵原唱有哂Vocal directing 練完哂之後嘅成品去比較 去話覺得Cover唔夠原唱吸引 你都真係踩得好有邏輯
佢哋話事前有練習過唱Spicy,上節目慘到同新人一齊cover同代嘅歌,練習完明顯Lily把聲都唔適合唱kpop

殺人誅心…好狠…
Jessica 6月9 fm
等平飛算
NMIXX兩個斬件上都還好
同時間出現就會有種「得啦知你好唱得啦」既感覺

但個人覺得紅唔起最大死因一定係前期強捧忙內
其實佢overall實力應該係隊內第一 但奈何出道頭個年個樣實在太豬
係韓國都一面倒既情況下 點會覺得公海冇人屌
🔥韓網熱帖評論翻譯🔥
LE SSERAFIM x WWW畫報公開
cr.pann.nate

秀智吖嗱
霉得滯搞到d女嘅公司plan唔到團出道先續約對於有真黎講好事黎嘅,起碼唔洗失業先
新一代女團已滿額
再出已經冇意義
16日,國際居住福利非營利團體韓國habitat表示,BLACKPINK JENNIE以粉絲俱樂部BLINK的名義捐贈了1億韓元。
個塌鼻真係搞唔掂
忙內close up成個路人咁
喺街見到真人都未必認到
光竟然唔走 以為佢會入xg
好似tvb 一個御用清潔阿嬸
點會 xg仲需要加人咩
乜而家上節目唱得好都要俾人彈

有cocona就夠
講緊唱歌又Spin番去笑人氣同成績
你兩個真係一擔擔 唱隻同代嘅歌又有問題
https://theqoo.net/hot/3232661674
假牛比人cap到扮哭前,同工作人員係咁打眼色,入戲又忍唔到笑

一完live 即刻youtube/ 新聞瘋狂出post加揾打手留言

Hybe同隻死肥豬又搞埋呢啲野+操控輿論想將假牛變成受害者、博人同情
你係咪捧殺緊xg
唔係
起我底就知cocona 打手
死𡃁妹,好嘔心
佢哋都唔係人
係天使!
條女可摸耳快啲收皮
唱歌難聽 HYBE 吹到佢靚過孫藝珍都算啦
仲弱智到用場假live spin 佢哋抄新牛

不過算啦 黑紅都係紅
IU: 用人哋個名嚟捐錢咁我捐嚟把撚?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞