[KPOP] K-POP 2024討論區 (14)

1001 回覆
1 Like 20 Dislike
隊注水團好撚煩
個wonhee 好慘,成隊得佢出名少少,咩新聞都show 佢個樣

好撚夾硬捧
BABYMONSTER / TREASURE | YG ANNOUNCEMENT (2024 Release Plan)
https://www.youtube.com/watch?v=yIFXWGHsQdg
佢真係好煩!成日出嚟刷存在感
好心佢就咪鬼出嚟咁多嘢講
畀班TREASURE & BABYMON上多幾個韓國節目好過啦
暫時都係HYBE裡面既團受影響
出面啲團都係食花生多
大家會想佢地抖陣定支持繼續互爆
呢張使唔使咁似RM
璉寶美好多
https://x.com/koreaboo/status/1791943113730396403?s=46&t=8JzqHWC4RfmDGsD9SFCX3w

唔只依五個理由啦!

2015年開始注水,注開有條癮!
創造無實力嘅親生女女團!
財大氣粗,收買同控媒體做五毛狗!
剽竊人哋作品同舞蹈!
偷系內團隊慨念同營運方式!
請埋哂啲IT擦鞋仔做高層,忽視創作人員!
惡性競爭,要催毀其他競爭者,而非良性競爭,鬥創意!
做臭Kpop招牌!
你樣衰咪唔請你囉
仲妒忌Sana有得開波,心地好差
咁搶口,本身諗住打
咁一個男一個女,RM都型好多
IVE張員瑛童年照曝光!
南韓人氣女團IVE成員張員瑛擁有173公分的高挑身材、出眾美貌,以及超齡表情管理能力,

讓她從穿搭到妝容都成為大家所追隨的焦點,且舉手投足都能引發話題。

然而,日前韓國論壇上流傳她童年時期的照片,讓粉絲看了驚呼「不愧是天生偶像!」

南韓知名論壇pann近期瘋傳張員瑛的童年照,可見她留著齊瀏海、長髮,身穿綠色洋裝,

牽著小狗對鏡頭微笑,另一張則穿著白色洋裝雙手抱胸表情銳利。

值得注意的是,當時的她五官及身材比例都明顯比同齡孩子更有優勢,

且兩張照片中POSE跟表情十分到位,讓網友紛紛稱讚她,是天生下來要當愛豆的人。表情、POSE超到位被讚:天生偶像

https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1716113860.A.B45.html
你25完未
[CHARTS] #tripleS "Girls Never Die" ㅡ 00:00 KST:

#72 MelOn [+7] *new peak*
#46 Genie [+16] *new peak*
#10 Bugs [+2] *new peak*
#72 FLO [+3] *new peak*
呢條女都幾低能 再次認證波大真係無腦

P撚到下巴矇咗一撻,p 過圖嘅人就明
支燈柱凹咗入去?
咪撚黐禾冬啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞