[KPOP] K-POP 2024討論區 (14)

1001 回覆
1 Like 20 Dislike
【新聞】HYBE方面:“貸款銷量NO,僅New Jeans專輯庫存就達161萬張”

HYBE透過電子郵件表示:「Hyve不會貸款銷量,閔代表不斷提出對其他藝人的專輯銷量毫無根據的疑惑。"

此外,HYBE也表示,New Jeans的第二張專輯《Get Up》發行時,對市場狀況持樂觀態度,計劃生產350萬張專輯,但目前本公司庫存足足還剩161萬張。

hybe係咪弱智,變相幫nj證實get up銷量冇注水
真愛粉快啲去秒咗嗰161萬
哇 屌
一人一個冇樣掂嘅藝人
https://lih.kg/3698561

第一時間諗起牛採
唯一唔服係佢做C位
放心啦經過今次之後唔會再有中國人做到c位架啦
老屎忽
銷量唔重要
streaming先重要,進軍美國要靠playlisting
【theqoo】HYBE方主張: ILLIT反而以“Not BLACKPINK”“Not NewJeans”“Not IVE”為目標,積極謀求差異化。債權人(閔熙珍方)難道不知道這點嗎?

肥房到底有咩信心ILLIT可以踩三隊在腳下
咁差異左D咩野,房狗唔知醜到一個點
Treasure - Uniqlo代言
Rocky Poon - GU代言

日本fashion界金童玉女
佢塊面搞咩, 好長好怪,
好撚肉酸
HYBE出品必屬佳品
唔叻吹多幾下就會變叻
想似邊個吹多幾年唔係都變咗係
唔止Suzy 2.0 ,好快就會有孫藝珍2.0
第一日見tiffany 咩韓國嗰邊都勁多人話佢,佢唔係不嬲都面長咩
可能以前第一眼留意咗佢對笑眼先
同埋後生塊面膠原蛋白多所以唔多覺
佢一老咗塊面就顯得好撚長, 好撚恐怖
屌,應該年齡Gag係劇本定點?
妹寶唔知越來越人好憎既咩?
kiss of life 真係好正好吸引到女fans
邊個
而家350萬入面有一半係滯銷定咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞