[KPOP] K-POP 2024討論區 (14)

1001 回覆
1 Like 20 Dislike
吓 原來個表情包係房狗send出黎
剩係知佢講將aespa踩在腳下

其實aespa今次個mv同歌都幾有新意 起碼唔係easy listening
房狗剩係識跟風同抄
全文其實係d社側面幫hybe洗白 駡ador打感情牌
再將d衰野射哂俾樸xx

點解D社可以拎到CCTV
hybe唔係買起咗d社咩
全文其實係d社側面幫hybe洗白 駡ador打感情牌
hybe再將d衰野射哂俾樸xx
五條友個妝同髮型都kam到嘔
牙降本身已經鼻扁仲走去gel埋個分界簡直係令大家更加focus喺佢個鼻到
1同3最樣衰
點解可以出道?仲要吹到第5嗰個似Suzy
收皮啦
牙降真係唔可以close up 唔明點解得佢要影大頭
張相仲黑歷史過佢偷位izone出道
條友早1,2版已經開定,你哋又個個入晒去
駁唔到

Earnot最中意吹嘅spotify已經俾海外最垃圾嘅sm團過埋以後爭第五啦
櫻花好似細個小紅帽嗰個巫婆
呢輯相似戇鳩仔sky_croc平時成日po果啲黑圖,竟然係官方出,傻𨶙咗個鼻
佢咁想做po#1咪畀佢做囉
開po只要一有人喺個po留言都有通知
一click入去佢就見到有人笑緊lesserafim
佢可能好鍾意睇啦
仲有隻冬天狗
改咗做leeseo個名
佢最近還好嘛?
仲係咪追牛牛今時今日我考慮解封佢
【電子新聞獨家】[Kep1er續約討論最終告吹]據多名相關人士透露,Kep1er最近經過深入討論,決定不延長合同。

之前某媒體報道稱,除了姜藝書和MASHIRO之外的其他7人組正在討論延長活動的方案,但最終決定不延長合約。 因此,Kep1er計劃於2024年7月合同結束時進行解散工作。
空歡喜一場
成日嚟個大反轉嘅
又撚
下個Po撐番導哥啦
撚得好好完全睇唔到有咩資格去續,如果係之前嘅限定團續約嘅話,我冇意見
獨家:Kep1er續約討論最終告吹...各走各路

17日,據多名相關人士透露,Kep1er最近經過深入討論,決定不延長合約。

此前某媒體報道稱,除姜睿序、阪本舞白之外的Kep1er成員正在討論重組為7人組延長活動的方案。但最終決定不延長合約,各走各路。

包括CJ ENM在內的主要管理層之間就延長活動進行了討論,並提出了續約的可能性,但由於未能縮小對續約期限的分歧,最終協商破裂。

CJ ENM對此表示:“現在正在與成員及成員各所屬公司就續約問題進行討論。”

各走各下坡路
彈出彈入,咁樣玩班fans
續乜鳩呀續?霉撚到閪咁
人哋做到咁紅都冇得續,點解隊垃圾可以續?

karina都知冇人想睇佢後面隻野
HYBE曾勸說閔熙珍爲NewJeans專輯注水十萬張,被閔熙珍拒絕
【新聞】HYBE曾勸說閔熙珍爲New Jeans《Get Up》專輯注水十萬張,以此打破aespa專輯的初動記錄,被閔熙珍拒絕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞