[KPOP] K-POP 2024討論區 (14)

1001 回覆
1 Like 20 Dislike
我無覺得佢地唱得唔好我覺得呢句好狠毒咋喎..
我覺得haewon唱得唔錯,lily唔岩呢首歌啲rap所以少怪反而平時好欣賞嘅belle唱thirsty 我嫌佢做多咗
都係唱自己寫嘅unforgiven好啲
【starnews】歌手兼演員IU在5月16日迎來生日之際,總共捐款2億韓元。

16日,IU在自己的官方SNS賬號上傳”今年也讓充滿愛意的UAENA,希望大家今天一天都能充滿溫暖”的信息,並認證了捐贈證書。

據悉,IU以粉絲俱樂部”IUAENA”的名義向四個地方各捐贈了5000萬韓元,共捐贈2億韓元的高額捐款。 其中包括兒童和青少年共同生活家庭(集體之家)、大韓社會福利會、愛心蝸牛、韓國未婚媽媽家庭協會等。 IU的捐款將返還給被疏遠的兒童、青少年、準備自立青年、聾啞人、未婚媽媽等多種階層。

IU的善行每年都在持續,成為眾人榜樣。 幾天前的5月5日兒童節,IU向綠色雨傘兒童財團捐贈了1億韓元,IU累計捐贈額約達50億韓元。

另外,IU將通過Netflix原創劇《您辛苦了》回歸小螢幕。
抄我地Jen Jen
閔狗啲信徒&Bunnies: 睇唔到閔𤋮珍所有野都係原創!
我係參考人哋!Sampling人哋! 人哋先會抄我哋

水怪42日日冠中斷
Triple S入前十
閔嬸之前仲聲大大話人抄佢
真係當正自己係宇宙萬物起源
屌 憑乜撚呀隊垃圾?
kol Julie natty belle都幾作狀
講野啲tone
呢隊啱睇舞台唔太啱上綜藝
可能聽開調音師系列

唱返自己嘅feel又話唔啱
跟人哋唱法又話一未靠跟無個性無星味
事前有練習係基本嘅尊重
唔似得某團連自己首歌都懶得練淨係跳舞
而且呢個只係綜藝又唔係上臺表演
認真winter啲高音都唔好聽 淨係識喺度嗌 好strained
但佢哋淨係會話nmixx啲高音為唱而唱
音源幾好
好撚假 成16歲人個樣都仲咁白痴想一巴車埋去 搶撚咗txt同bnd一位都未同你計
【starnews】歌手兼演員IU在5月16日迎來生日之際,總共捐款2億韓元。

16日,IU在自己的官方SNS賬號上傳”今年也讓充滿愛意的UAENA,希望大家今天一天都能充滿溫暖”的信息,並認證了捐贈證書

據悉,IU以粉絲俱樂部”IUAENA”的名義向四個地方各捐贈了5000萬韓元,共捐贈2億韓元的高額捐款。 其中包括兒童和青少年共同生活家庭(集體之家)、大韓社會福利會、愛心蝸牛、韓國未婚媽媽家庭協會等。 IU的捐款將返還給被疏遠的兒童、青少年、準備自立青年、聾啞人、未婚媽媽等多種階層。

IU的善行每年都在持續,成為眾人榜樣。 幾天前的5月5日兒童節,IU向綠色雨傘兒童財團捐贈了1億韓元,IU累計捐贈額約達50億韓元。

另外,IU將通過Netflix原創劇《您辛苦了》回歸小螢幕。

捐錢真係要大大隻字po出嚟
抄襲指控同演唱會道歉聲明就公司account 講,捐錢新聞呢啲好嘢就留番IU 自己po
晨早twitter 、naver 新聞出左大字報啦,同大家講:係我用你哋個名嚟捐
佢啲新聞唔係見最近邊個紅就痴邊個,就係捐錢周圍同人講,以前好地地出吓歌 拍吓劇冇乜嘢,個人28 29歲之後開始一直煩撚到仆街
早排睇佢哋上Eric Nam個talk show,睇咗陣覺得好悶同埋尷
同speed拍果d都好假,加埋上次簽售掛住照鏡
IVE《IVE SWITCH》Circle累積銷量突破169萬
超過(G)I-DLE《2》,成為2024年Circle銷量最高的女團專輯

🥇 IVE《IVE SWITCH》 — 1,694,755🔺
🥈 (G)I-DLE《2》 — 1,684,108

韓維辰07我地牛採點cue年齡好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞