[KPOP] K-POP 2024討論區 (14)

1001 回覆
1 Like 20 Dislike
佢仲夠膽黎公海
輕熟女
我地earnot bra top都買過
小妹有買
買嚟用?
Jennie用粉絲名義捐贈1億韓元#BLACKPINK JENNIE,以粉絲俱樂部名義捐贈1億韓元…幫助高麗青少年

16日,國際居住福利非盈利團體韓國habitat表示,BLACKPINK JENNIE以粉絲俱樂部BLINK的名義捐贈了1億韓元。

娘娘有冇用過uaena名義捐?
因為注水,偷左好多隊1位,又瘋狂抄NJ,得罪咁多fans, 仲要係呢個時間開Live 好難唔俾人屌,我甚至覺得係 HYPE故意要佢地開 live 俾人鬧,知後可以扮摻,扮俾人欺凌,拿返少少分數,根本HYPE無當個班女係人,係商品 only所以HYPE真係仆街既極致
https://www.instagram.com/reel/C68hNatyTUz/

由佢哋唱完全唔spicy and hot,就算比首好歌佢哋都悶到唱唔紅
至少Haewon 個tone有跟返aespa 原本點唱,Lily 就真係照自己唱,都唔諗吓首歌點樣唱先吸引
邊位呀你? Cover一定要跟原唱唱法唱?

上個綜藝自己Cover唱吓 你又可以搵原唱有哂Vocal directing 練完哂之後嘅成品去比較 去話覺得Cover唔夠原唱吸引 你都真係踩得好有邏輯
估唔到用blink個名
佢哋成日說公海啲hater mon po,又偷偷入去負皮佢哋
明明呢度次次有水牛團po就食負皮 earnot敢做唔敢認
應該調返轉觀音兵用娘娘名義捐
佢哋話事前有練習過唱Spicy,上節目慘到同新人一齊cover同代嘅歌,練習完明顯Lily把聲都唔適合唱kpop
娘娘年年都用uaena 名捐過
我承認係其他人嘅推介下以獵奇心態入過去睇
嚇到出返嚟,入面唔係同溫層咁簡單
但我無負皮因為嚇到走得好快
老實講邊個會咁無聊入去mon佢地post呀
coachella個時咪食花生入去望兩眼囉邊似得佢地咁得閒日日派負皮俾hater

暫時唯一一個會令人想入圍爐post睇既得許solo阿叔fans 睇佢點on9同中二病
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞