【海洋生物】淺談魚類 (序:由頭開始)

456 回覆
379 Like 1 Dislike
樓主係未讀bio的, 我以前都係, 講到脊椎動物點樣進化,覺得真係好神奇,好鍾意這方面的 可惜出黎做野做唔到這方面的,做左銀行 睇到你個post,諗返好多以前讀書啲野
樓主好認真咁講書
去到尾突然講食法呢個反差笑到我仆街
我鍾意

我中意食野嘛
之前試過同其他岀field做research,做到咁上下佢地就去周圍睇下個海岸有咩得意野,我就走左去開石上面啲蠔食

好羨慕,可以做research
樓主係未讀bio的, 我以前都係, 講到脊椎動物點樣進化,覺得真係好神奇,好鍾意這方面的 可惜出黎做野做唔到這方面的,做左銀行 睇到你個post,諗返好多以前讀書啲野

香港
多少夢想係呢個城市被埋沒左
d相load唔到
d相load唔到

唔係掛
邊度?

香港

真係好羨慕可以係呢方面發展的,好鍾意動植物既野,以前讀zoology雖然都7,8年前了,不過好多野都重有印象,特別係睇到樓主你個post,好多回憶

香港

真係好羨慕可以係呢方面發展的,好鍾意動植物既野,以前讀zoology雖然都7,8年前了,不過好多野都重有印象,特別係睇到樓主你個post,好多回憶

[quote]樓主係未讀bio的, 我以前都係, 講到脊椎動物點樣進化,覺得真係好神奇,好鍾意這方面的 可惜出黎做野做唔到這方面的,做左銀行 睇到你個post,諗返好多以前讀書啲野

香港

[/quote
樓主,你係做緊research呀,好正
樓主好勁
留名

算係啦 其實都係隔離飯香 都有辛酸位嫁

算係啦 其實都係隔離飯香 都有辛酸位嫁

做到自己鍾意的,點都好
支持樓主
勁有心機差唔多每有個種類都有張 gif 俾人睇個隻種類係點樣
同埋 最中意食法個 part
留名學野
樓主好認真咁講書
我鍾意

我中意食野嘛
之前試過同其他岀field做research,做到咁上下佢地就去周圍睇下個海岸有咩得意野,我就走左去開石上面啲蠔食

巴打有telegram嗎🙏🏻🙇
樓主好認真咁講書
我鍾意

我中意食野嘛

op唔係喺香港做研究
如果喺香港嘅話咪會好似你個名
巴打有telegram嗎🙏🏻🙇

https://t.me/toklamandsea
樓主好認真咁講書
我鍾意

我中意食野嘛

op唔係喺香港做研究

Op?
算吧啦
係香港會加多個(破產)
樓主好認真咁講書
我鍾意

我中意食野嘛

op唔係喺香港做研究

Op?
算吧啦
係香港會加多個(破產)

Sorry有誤會
唔係話Ocean Park
不過話時話讀完你嗰科入去做會唔會好啲
另外想問吓金魚係咪真係唔識飽?

Sorry有誤會

我唔係香港做。
我覺得唔會,海洋公園就算真係研究都會重視熊貓多啲。我覺得。

呢層真係唔知 話就話overfeed金魚成日發生,至於點解我真係唔知

Sorry有誤會

我唔係香港做。
我覺得唔會,海洋公園就算真係研究都會重視熊貓多啲。我覺得。

呢層真係唔知 話就話overfeed金魚成日發生,至於點解我真係唔知

熊貓
有新野又入嚟留名
btw bear grills(唔識串) 話食人魚其實幾好味
早2年睇佢man vs wild有集捉食人魚嚟食
有新野又入嚟留名
btw bear grills(唔識串) 話食人魚其實幾好味
早2年睇佢man vs wild有集捉食人魚嚟食

條友咩都好味嫁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞