[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(47)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike

who

who

崇韓垃圾
前鋒麥基則透露,自己在集訓期間自行加操,希望藉此改善自己的射術:「今季開咧戰就要對住傑志,不過遲早都要踢,惟有接受安排,好在經過內地同泰國嘅集訓之後,球隊同自己狀態都保持得唔錯,我自己喺泰國期間,喺操練完成後亦有搵『羅Sir』(羅繼華)同我加操,希望強化自己嘅射術,特別喺First touch方面,再加上我喺集訓期間亦跟前鋒拍檔古高同房,所以無論喺場內場外同佢嘅認識都加深咗,默契方面絕對有幫助,希望能夠一齊合作創出佳績。」

雖然未知有無成效,但如果有幾個華將肯學麥基咁加操就好
前鋒麥基則透露,自己在集訓期間自行加操,希望藉此改善自己的射術:「今季開咧戰就要對住傑志,不過遲早都要踢,惟有接受安排,好在經過內地同泰國嘅集訓之後,球隊同自己狀態都保持得唔錯,我自己喺泰國期間,喺操練完成後亦有搵『羅Sir』(羅繼華)同我加操,希望強化自己嘅射術,特別喺First touch方面,再加上我喺集訓期間亦跟前鋒拍檔古高同房,所以無論喺場內場外同佢嘅認識都加深咗,默契方面絕對有幫助,希望能夠一齊合作創出佳績。」

華將咁做就會變咗加幾次操就吹到自己乜乜乜,落場有表現先算啦
年年都聽到小明學依樣果樣,到最尾都係

上季已經見到麥基腳下功夫進步左好多 成30歲人竟然仲咁大進步

上季已經見到麥基腳下功夫進步左好多 成30歲人竟然仲咁大進步

仲好過D華人前鋒, 好似羅港威果D
原來費蘭度都係德甲料
最醜唔洗拗, 一定係理文

東方嗰隻劍尖插心口唔係好識欣賞
01:

東方龍獅上季四大皆空,葉鴻輝認為,問題正正出於態度:「我在東方踢了4年,我覺得之前兩季,球員的心態都不太好。」他說,上季煞科戰對傑志的直接爭標戰就是大好例子,落場即大舉進攻的傑志球員落到場一心要贏冠軍,東方輸的不只比數,更在態度和爭勝心。就像要接受一個自覺不應得的獎項時,如何勇敢面對,更將這難題化危為機,「態度決定一切,不能只想着對弱旅時取勝,但對同級及更強的對手時就不在意勝負,陣中個別球員會有此想法。」不過,東方今季換上司徒文俊任主帥、李健和從旁相助,加上上季失利的打擊,「阿輝」認為一眾隊友今季的鬥心必然更強。
年年都聽到小明學依樣果樣,到最尾都係

公平講佢近兩三年係進步咗
魔頂係咩意思

摸頂呀屌
那是一個周五晚上,史提芬打給我,問:『喂喂,你要來香港踢波嗎?』
我說:『好啊好啊,我去!』
他再說:『那你下星期二出發吧。』
我想都沒想就答應了:『好啊!』
掛線後,我才想,其實香港在哪裏?Google了一下,才知道在中國、在地球的另一邊,但我還是要去。」

佢兩個應該好fd,一齊黎香港踢公民

唔係AV堅打畀佢?
那是一個周五晚上,史提芬打給我,問:『喂喂,你要來香港踢波嗎?』
掛線後,我才想,其實香港在哪裏?Google了一下,才知道在中國、在地球的另一邊,但我還是要去。」

唔係AV堅打畀佢?

又binc
終於有垃圾波睇

唔係AV堅打畀佢?

又binc

垃隊必勝
終於有垃圾波睇

琴晚已經high到訓唔著
費7係公民果時踢中場中 完全唔覺得勁
一轉澳條打翼就大爆發
一轉澳條打翼就大爆發

澳滌嗰時都唔係場場固定踢翼 有時打前場自由人任佢舞
一轉澳條打翼就大爆發

都係堅DAD功勞
一轉澳條打翼就大爆發

都係堅DAD功勞

佢打起左好多人
一轉澳條打翼就大爆發

都係堅DAD功勞

Freerider
法國唔少傑迷都話歷史原因憎南華多過東方 但睇歷史佢地有幾可係同南華爭冠
終於有垃圾波睇

琴晚已經high到訓唔著

社會垃圾配番垃圾波

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞