[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(47)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=DTCnKAs7pmM&feature=youtu.be&icid=hk|ilp_zh|cataloguepage|201708_nrl|tvc_friends&feature=youtu.be&icid=hk|ilp_zh|cataloguepage|201708_nrl|tvc_friends
片最尾應該搵佢地

IKEA X adidas
主教練朱志光於揭幕戰賽前表示,滿意傑志季前集訓表現,相信球隊已經做好準備迎接聯賽首仗火併東方龍獅:「經過這麼多年的經驗,我對東方龍獅的踢法都有頗深入的了解,雖然對方今季作出教練變動,不過我相信對方的踢法並不會在短時間內出現太大的改變,我們將會細心留意對方臨場的安排,從而作出適當的部署。」
其實尖有無打氣beat架 星期六一起狂呼吧!
主教練朱志光於揭幕戰賽前表示,滿意傑志季前集訓表現,相信球隊已經做好準備迎接聯賽首仗火併東方龍獅:「經過這麼多年的經驗,我對東方龍獅的踢法都有頗深入的了解,雖然對方今季作出教練變動,不過我相信對方的踢法並不會在短時間內出現太大的改變,我們將會細心留意對方臨場的安排,從而作出適當的部署。」

唔知淆演所謂深造完之後會唔會有球會肯請佢做主教練

夢想FC~啪啪啪啪啪~

去歐洲教女子隊啦

去歐洲教女子隊啦

搵女子隊教唔難,男子職業聯賽肯請佢先難
夢想FC~夢想FC~夢想FC~尖尖尖!

夢想FC~啪啪啪啪啪~

we are dreaming!
we are dreaming ole ole

去歐洲教女子隊啦

搵女子隊教唔難,男子職業聯賽肯請佢先難

就算港超聯都好難揾球隊要佢,除非東方要返佢教
香港足總主席梁孔德在周四的港超聯賽季前記者會上透露,翻看部分內部文件後,可見今季港超球員薪酬比去季有所增加

冇左hkfc真業餘, 實升架
香港足總主席梁孔德在周四的港超聯賽季前記者會上透露,翻看部分內部文件後,可見今季港超球員薪酬比去季有所增加

剩係富力都拉高左

夢想FC~啪啪啪啪啪~

we are dreaming!
we are dreaming ole ole

尖尖尖~知椅意儀驗~尖尖尖~知椅意儀驗~
夢想$100睇晒全季主場,傑志$120睇一場

又係黎同光 做到超平

淨係睇東傑兩場都抵
仲有件tee訓覺著
樓上以臺灣現在水準 中超 跟 j1都別想好嗎 根本勾不著 08/24 20:26
→ hyc51: 還不如跟港澳臺合組一聯盟 反正他們也維持的很辛苦
真係不了
樓上以臺灣現在水準 中超 跟 j1都別想好嗎 根本勾不著 08/24 20:26
→ hyc51: 還不如跟港澳臺合組一聯盟 反正他們也維持的很辛苦
真係不了

頂多整個球會杯賽
魔頂亞尖!
真係不了

頂多整個球會杯賽

笑左

剩係富力都拉高左

平均數無意義
睇中位數好d

利申:唔識statistics

剩係富力都拉高左

平均數無意義
睇中位數好d

mean mode median
LQ median UQ

剩係富力都拉高左

平均數無意義
睇中位數好d

mean mode median
LQ median UQ

form 3 maths 19分有12分呢度拎
中位数有無兩萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞